Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Zgodzę się z Firemarkiem - irrlicht by się nadawał :) Szczególnie w najnowszej wersji. Sam chciałem go przestudiować w GM, ale przeleciałem (bez skojarzeń! :P) na C++ i tak dalej... A co do "debaty" shaq - bigshark - też zgodzę się z Tymonem :P Poza tym Shaq - wyleciałeś z krytyką, a zauważ mały fakt - bigshark jest jednym z niewielu, który próbuje jakoś wykorzystać 3d wbudowane w GM'a. Zresztą to jest kierowane nietylko do shaqa :> Bierzcie ludzie pod uwagę to, że to jest scena GM'a, a to jest gra zrobiona w GM'ie. Fakt - bigshark zbyt się przechwalał tym Cairem 3, ale wyszło - jakby nie patrzeć - w miarę dobrze :) EDIT: Mój post numer 609! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Irrlicht jest świetny tylko że dochodzi tutaj kłopot. Trudno znaleźć jakiekolwiek kursy na ten temat. Poprostu człowiek nie wie jakie polecenie do czego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastro Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Z biciem serca mogę uznać, że gra jest wprost rewelacyjna! Jako jedna z niewielu gier leżała na moim dysku więcej niż 24h. Mocno wciąga, masz zasłużone 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Więc tak grafika to dno :) Wiem co mowie pracowałem nad poważnymi grami 3d a tu jest masakra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Lulz. Po uja odświeżacie tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 To już 2 w ciągu 2 miesięcy odświeżenie 4 letniego Cario lol, niech ktoś zamknie ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 w sumie to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi