GMcliker Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nom. Dziwne lagi. Ja expiłem przed chwilą na bugach a one zaczęły znikać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Może coś z moim łączem się dzieje :P Ściągam jakąś grę chyba w tle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ech, angielszczyzna w liście zmian ostro kuleje. Ktoś, kto nie wie o co chodzi, najpewniej by sporej części nie zrozumiał. Proszę, wersja poprawiona: Changes: Changed: Player doesn't step back after an attack anymore Changed: Resources are now included in the game's archive Changed: Some graphics were changed Changed: Server address can now be stored Changed: Port number now cannot be changed on Client Side - on Server Side its always 14804 Changed: Server and Client are now packed differently Changed: Item drops are more frequent Changed: Monsters respawn faster Changed: Wisdom is no longer required on warrior's armors and weapons Changed: Added items which restore 30% of health Changed: Items are 1/3 cheaper now Fixed: Fixed: After logging out while trading money, both you and the other player had extra gold in their inventory Fixed: "I" button closes trader panel while shopping Fixed: Monster duplicates on one server Added: Added: Added 4x Multipler Added: Added item "Hidden Sword" Added: There is a new trader on the map Added: You must accept an EULA now, before playing for the first time Added: You can commit suicide (i.e. if you're stuck on a tree and can't go back) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Bo to była lista co mam poprawić a potem wyszło co zostało poprawione i się gramatyka rozsypała :P Raptem 3 miesiące nie chodzę do szkoły a już angielski kuleje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 probuje sie polaczyc z serwerem i mi blad wywala ze musze sprawdzic port O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 He he, nie wiem - ja jakoś nigdy nie uświadczyłem powiązania pomiędzy angielskim i szkołą. Raczej odwrotnie - im bardziej miałem czas na swoje sprawy, tym bardziej potrzebowałem do tego inglisza. Swoją drogą - stronkę Gear Studio też czasami ciężko odczytać. Przydałoby się Wam znaleźć jakiegoś native speakeara lub copywritera do przejrzenia tego wszystkiego, zanim gry pójdą w świat i ludzie będą Was męczyć ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jak będziemy wydawać Triberiana w ENG, to na pewno ktoś się tym zajmie - na razie pracujemy nad polską wersją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 @Up: Ooo... mała zmiana :D Nie wiem czy to bug, ale na gnyskowym serwerze pisze "Exp. multipler x6". To możliwe? Przyjemnie się gra, lootu bardzo dużo, ale chyba tylko z początku. Później już trochę mniej mi dropów leciało. Jak będą mniejsze lagi to znów pogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tak, to mozliwe, na moim serwerze wszystko jest możliwe :D Co co dropów - to powinny lecieć tak samo. W Triberianie te problemy będą rozwiązane, bo nie trzeba będzie nic sprawdzać po stronie serwera, bo przecież gra będzie SP, zatem nie będzie trzeba robić jakichś cudów na kiju tylko proste skrypty i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Czyżby niew można było już uruchomić 2 razy almory ?? . Chciałem dać bratu na konto kilka itemow i gdy chce sie zalogowac na inne konto mając uruchomione pierwsze pisze żebym sprawdził port itp. :) OCB ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj zrobię poprawkową wersję 0.7.4a, ponieważ jest jeszcze kilka błędów technicznych... gnyskowi ciężko połapać się w moim bałaganie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ma to zwiazek z tym co napisałem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Czyżby niew można było już uruchomić 2 razy almory ?? . Chciałem dać bratu na konto kilka itemow i gdy chce sie zalogowac na inne konto mając uruchomione pierwsze pisze żebym sprawdził port itp. :) OCB ?? Można, http://s4.tinypic.com/9axncm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj zrobię poprawkową wersję 0.7.4a, ponieważ jest jeszcze kilka błędów technicznych... gnyskowi ciężko połapać się w moim bałaganie smile.gif Poprawisz wymogi Hidden Sworda? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tak, Borek poprawi coś koło 15 rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tak swoją drogą to jeszcze ni grałem w 0.7.4 ;D poczekam na tę wersję od Borka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tak, nie grajcie teraz, bo konta będą musiały być nowe, zostanie poprawione dużo przedmiotów i nie będzie to kompatybilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Heh . Miał być to ostatni patch , a teraz Borek znów sie rozkręca . Zaraz sie okaże że wraca Almora TOD xD @Max Ja mówie o tej najnowszej 0.74 . Tą poprzedną wiem ze można . Tej już widocznie , nie . A poznaje że na pasku masz "batch file" , w nowej jest "almora online 0.74" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nie, nie robimy MMO bo GM nie wyrabia tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dokładnie tak jak pisze gnysek. Cóż, zrobie około 25 poprawek, tyle naliczyłem właśnie + bonus :) Będzie więcej zabawy w nowym updacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 tylko gdzie jest ten nowy sklepik? I czy te nowe itemki leca z moobow? Pozdrawiam, mimek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wszystko będzie wiadomo w swoim czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 217.171.129.74 czekam na chetnych |Do nastepnego updata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi