Markuz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 To mój pierwszy przykład heh:) Wykorzystałem w nim przykład chodzenia a'la Almora :) Download: Pobierz Screen: Nie oceniajcie surowo, może komuś się przyda takie cuś :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 słabe to,i jeszcze ten ciągły dym...(zwykły klocek z efektem) cienko 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Kod z efektem, może zauważysz też jakieś dobre strony?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nawet jak nie jedziesz na tym czymś pod tobą się tworzy 'piasek'. W gamemakerze efekty są zdupione. Najlepiej używać particles. :thumbsup: Ale może komuś się to przyda. Ocena : 3/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A mi się podoba O!!!!!!!1111111!oneoneonejedenjedenjedenstojedenasciemilionstojedenascietysiecystojedenascie Daje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jak ja nie lubię przykładów, robionych na przykładach :( cienko, pewne niedopracowania typu wsiadanie na zwierzaka znajdującego się daleko od nas ;/ Do tego nie można zsiąść z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Przykład robiony na przykładzie '-.- Ale niech będzie, masz podsumowanie: +1 Da się wejść na konia +1 Da się nim jeździć - szkoda tylko że to z przykładu :| +1 Dym spod konia... -0.5 ...który pojawia się cały czas -1 Wchodzę na konia nawet jak jest daleko ode mnie -0.5 Nie da się z niego zejść -1.5 Robiony na przykładzie - to naprawdę bez sensu... ------------------------------------------------------------------------------- -0.5 Niestety nie mogłem przyznać punktów za ruch bohatera, ba, odjąłem za użycie przykładu. A samo przerobienie przykładu, na dodatek z błędami to naprawdę niewiele... Zaokrąglij sobie sam... Ot taka inna metoda oceniania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 -0.5 ...który pojawia się cały czas -1 Wchodzę na konia nawet jak jest daleko ode mnie -0.5 Nie da się z niego zejść To mogę poprawić ale mi się nie chce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 I jeszcze koń ma taką samą zwrotność co bohater to też kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A mógł byś jednak się przełamać i dodać możliwość schodzenia z osiodłanego wierzchowca ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no to zrób sobie że przy naciśnięciu klawisza 1 global.pet=0 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No dobrze ja i tak muszę trochę przerobić aby było do mojej gry no ale to co zrobiłeś jest bardzo przydatne 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Spoko, chociaż jednej osobie się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi