Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dobra, coś się dziś zepsuł nasz skrypt z serwerami, więc przypominam: 213.192.104.115 - do 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Czemu mnie zbanowałeś? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie zbanowałem nikogo, ja nie mam nad tym serwerm kontroli :) Sprawdź, może źle podajesz hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Tyle ze on ma dobre haslo, a siedzi.. w wiezieniu chyba :0 wczoraj mowil jak nie mogl sie ruszac a wokolo infinite-spidery ganialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A no to co innego, zablokować się, a dostać bana :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To co ma robic zeby sie odblokowac, jak nie blokuje go zupelnie nic? (zadna sciana, drzewo czy krzak, nawet potwory nie podchodza go zabic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie mam pojęcia co zrobił :) Może podesłał mi zmodyfikowane konto ? Zresztą, jutro albo w niedzielę wyjdzie nowy patch, tam można dać sobie siucide :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie mam pojęcia co zrobił :) Może podesłał mi zmodyfikowane konto ? Zresztą, jutro albo w niedzielę wyjdzie nowy patch, tam można dać sobie siucide :P Co to jest siucide? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Suicide - samobójstwo, siucide - suicide z literówką. Co do serwera i nowej wersji: ustaw duży drop rate XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Suicide - samobójstwo, siucide - suicide z literówką. Co do serwera i nowej wersji: ustaw duży drop rate XD Żeby z każdego buga wypadał Frozen Axe =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Żeby z każdego buga wypadał Frozen Axe =P tak tak, i exp x10000 ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 I nie wrzucaj nikomu postaci, tak jak Evil(TakeThis) (Noobek mowi mi ze sam expil, jak to z character creatora jest, zal). Wszyscy niech graja od poczatku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi