baca Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Tytuł: FEAR Gatunek: akcja top-down autor: Baca Opis: prosta strzelanka Strzelanka versia: 1.1 http://gamemaker.cba.pl/downloads.php?cat_id=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A czyścisz na koniec gry surface ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 tak na koniec roomu też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ja tam nic takiego nie mam, całkiem przyjemnie się gra, chociaz nazwy FEAR to bym tu nie dał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 nie chodzi F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon ale nazwa może się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 nie chodzi F.E.A.R.: First Encounter Assault Recon ale nazwa może się zmienić Wiem o tym, sam mam tą gierkę. Ja tylko mówię, że nie mam takiego błędu jak ty. Mam pytanko, to jest twoja gierka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 zapomniałem napisać, że to jest twoja sory EDIT : pozatym jest about Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 sterowanie omg <_< popraw plsss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Marne trochę :( Zalety [+] Ciekawa fabuła Wady [-] Bardzo niewygodne sterowanie, jak wspomniał Crack [-] Full bugów (np. jak strzelę jeden raz, to potem nie da się :/) Ocena: 2/5 na razie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 [-] Full bugów (np. jak strzelę jeden raz, to potem nie da się :/) lolz... jak sie nieda? co ty pierdo**sz za głupoty hę? ja tam zadnch bugów nie znalazlem 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 tuxMan ma racje jest dużo bugów ale w gre gra się przyjemnie fajny klimacik itp. 4/5 Ps.Czy po przeładowaniu P90 ma być 14 amunicji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wiem że jest wiele bugów ala nie dałem tego dema żebyście w nie grali tylko sprawdzili ten błąd ktury wyżej wymjeniłem zle już go snalazłem wrzyskie bugi które snajdę to odradu paprawiam teraz mam drugie pytanie zmieniłem dll'a dzwięku na fmod i jak zamykam grę wyskakuje błąd że panięć nie może być read czy to jest coś związane z usuwaniem go z pamnięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 TuxMan musiał zagrać w to bo nie ma screenów. A ja sobie nie zagrałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jak w opcjach Language: Polski to dlaczego menu jest po angielsku?Grafika przyjemna.Tylko nie wiem jak strzelać.Ładny efekt krwawienia.4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Marne trochę :( Zalety [+] Ciekawa fabuła Wady [-] Bardzo niewygodne sterowanie, jak wspomniał Crack [-] Full bugów (np. jak strzelę jeden raz, to potem nie da się :/) Ocena: 2/5 na razie :thumbsup: Te twoje " :thumbsup: " przy każdej ocenie już mnie dobija <_< Post nic nie wnosi do tematu. Ostrzeżenie. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja tam nie znalazlem ani jednego buga, niewiem jak wy to wylapujecie i nierozumiem waszych ocen ale dobra, nie odzywam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja tam nie znalazlem ani jednego buga, niewiem jak wy to wylapujecie i nierozumiem waszych ocen Ja też nie znalazłem żadnych bugów. A co do samej gry: Jest świetna, grafika trzyma naprawdę wysoki poziom, no i ten klimat... Daję 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Tylko nie wiem jak strzelać. omg. Czy ty wiesz co to jest myszka i jej lewy przycisk? Jak można nie wiedziec jak sie strzela? Wystarczy nacisnąć LPM przecież? Możesz mi to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dodałem screny na mojej stronie: gamemaker.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nowa wersja: 1.1 http://gamemaker.cba.pl/downloads.php?cat_id=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Edytuj posty a nie robisz duble post. Ale on zrobił nową wersję. Zamiast tworzyć nowy temat jak inne matoły uprzejmie zrobił doubleposta, wybaczmy mu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ale lepiej użyć duble post niż załorzyć drugi temat. Poza tym jak bym nie z dublował to temat by zgasł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi