gorefest Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Sciagalem plik przez opere gdzies okolo 450 mb,2 godziny.Ale gdzies tak w polowie scaigania opera sie skrzanila graficznie.Wiec zminimalizowalem zeby dalej sie scaigalo. Na gg ktos mi podal linka na forum,kliklem i opera sie calkiem skrzanila. Wyskoczyl blad..a pisalo ze sciagania zostalo 15 sekund...da sie jakos dosciagnac do tego pliku brakujacy fragment ? bo jak odpalam instalator to wyskakuje ze jest nie kompletny. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 pobierz od nowa l0al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 brakuje mi z 5 mb a mam sciagac cale 450 !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 niestety chyba musisz, a na przyszłość ściągnij jakiegoś downloadera do opery z funkcją wznawiania przerwanych pobierań ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mi do gry wazacej 2gb brakowało 100mb i musiałem od nowa. 450mb to nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Może już masz problem rozwiązany ale ja polecam ci program do ściągania "Download Accelerator Plus" całkiem dobry program używam już go bardzo długo i ma funkcje przyśpieszania czyli jak na przykład ściągałeś w 2 godziny to ściągnie ci się w 1 godzinę (przynajmniej u mnie tak jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A po co dodatkowe programy typu FlashGet? Opera ma świetny downloader wbudowany, Firefox nie ma porównania. Więc odpal opere i zobacz czy możesz wznowić. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Kofel, jak FF nie ma porównania? Używam najnowszej Opery od paru miesięcy jako głównej przeglądarki i do pluginu DownThemAll niestety się nie umywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 hmmm, może chodzi mu o to że Firefox też ma dostępny dodatek DownThemAll. ale i tak jest niezły w ściaganiu i bez tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 DownThemAll ma tylko FF, a Operowy downloader jest gorszy. Zrozumiano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Tak, tak, ale mi chodziło o Firefoxa bez plugina, zrozumiano?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Tylko że twórcom Opery i Firefoxa przyświeca inny cel. W Operze panuje zasada władowania jak najwięcej do podstawowej wersji, a FF ma być maksymalnie prosty i odchudzony, tak żeby za pomocą pluginów zbudować sobie taką przeglądarkę jaką się chce. Jeny, ale te widgety w Operze są biedne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ale co mnie to obchodzi czy firefox jest flexible? Opera akurat ma to co potrzebuje, jako użytkownik chce i mam, w firefoxie tego nie mam. :) Btw. i tak używam firefoxa >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 FF uber alles!! DownThemAll rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ale co mnie to obchodzi czy firefox jest flexible? Opera akurat ma to co potrzebuje, jako użytkownik chce i mam, w firefoxie tego nie mam. :)A ja zrezygnowałem z FF na rzecz Opery dla szybkości, niestety z możliwościami to jest lekka porażka. :/ Poza tym sam zacząłeś głupie porównanie, bo kiedyś Mozilla też była kobyłą jak Opera czyli wszystko w jednym... Tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opera jest równie prosta co Firefox - tyle że ostatnio wszystkie te mnóstwo opcji poukrywali, a jak komuś potrzebne to i tak znajdzie. No i Opera jest zdecydowanie szybsza i nie ma bugów z "zanikami pamięci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Kofel lol myslisz ze tak nie robilem..to nie pierwszy plik ktory mi sie tak zepsul. W operze gdy jest jakis blad albo sie ja wylaczy podczas sciagania,kasuje sie :/ w firefoxie chyba nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 kliknij prawym przyciskiem na plik w operze i kliknij wznów pobieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi