Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Tytuł:Człowiek Rakieta Gatunek: Zręcznościowa Opis: Jest to demko gry, którą robiłem dość dawno danwodnaodnwowanodnow temu, oszukiwałem się, że ją skończę. lmao. W grze chodzi o to, żeby niszczyć domy i bawić się zwłokami ludzi, zbierając bomby i paliwo, żeby przetrwać. Klawiszologia: Strzałki - lot Shift - zrzut bomby *aka sam nie wiem czego* gdy dotkniemy ludzi ogniem z dopalacza - umierają gdy zrzucimy bombę na ludzi - umierają gdy ludzie umierają - można uderzyć ich jeszcze raz i jeszcze raz, jak ktoś lubi widok paintowej krwi :) gdy zrzucimy bombę na dom - podskakuje, po czym rozpada się gdy dotkniemy lecącego domu - spadamy na ziemię gdy spadamy na ziemię - umieramy warto czytać porady przed początkiem misji :) Samouczek w grze jest zły, był on do starszej wersji. Gry nie ukończę, i git. Download: tul Rozmiar pliku: 380KB btw, jeśli gra nie działa, pewnie wymagany jest cncs32.dll , który powinien być tu https://gmclan.org/up2770_4_kula.html Autorzy: Programowanie: Flaque Fabuła: Flaque Grafika: Flaque Muzyka: brak Screeny: Flaq... a, screeny lol http://img518.imageshack.us/img518/4039/56809944bw4.png http://img181.imageshack.us/img181/1713/82400353kq2.png http://img181.imageshack.us/img181/2113/51140338xz6.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 tiaa biorę 'graj' i mi się jakiś filmik na youtubie włącza... zal i popraw screeny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Fajna gra, miałem wszystkie prawie bonusy, tylko jak zrobić, żeby menu się pojawiło? Bo nacisnąłem coś i już nie ma. Proszę o pomoc :( ! Ironia... Gra beznadziejna, drętwy coś humor, ale człowiek - rakieta rox : D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To chyba w TGF jest robione, mi żaden przycisk nie chodzi :/ EDIT: F8 naciśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 @Up: Ctrl + A naciśnij ;] . Może więcej info na temat gry :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 screeny nie działaja, lul pograłem, pozabijałem kilka ludzi, ładne to to ej, na flaxofcie pisałes ze pełna wersja jest >:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 screeny nie działaja, lul Kopiuj-wklej, nie klikaj-ogladaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 mnie nie dziala, jak klikam graj to sie wylacza <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a mi sie filmik yputube wlacza, you have been ricki costam... zal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może to jego brat śpiewa:D, a tak na serio weź koleś nie zaśmiecaj gmclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Hehe wtf? Poczekajmy co autor powie. Btw. Czy wy w ogóle śpicie. Spójrzcie na 2 pierwsze posty! Hehe poprostu noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 mnie nie dziala, jak klikam graj to sie wylacza <lol> Mi tak samo. To jakieś jaja są chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 LMA0, czekajcie, dałem pseudo-pełną wersję, gdzie wyskakuje Rick Roll'd. Sorry ^)^ https://gmclan.org/up2770_4_czlowiek.html teraz jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gra jest dziwna :| latasz sobie człowiekiem rakietą i walisz z bomb xd 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 rick and roled... głupi dowcip.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gra fajna ale jednak za mało rozpierduchy... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gra nawet, nawet. Oceny: Grafika:4/5 Fabuła:3/5 Ogólnie: 3,5/5 ale dam ci 3, bo jest trochę dziwna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Kopiuj-wklej, nie klikaj-ogladaj.A Ty jesteś modem i powinieneś zamknąć temat, póki linki do grafik nie będą "klikaj-oglądaj" -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 przecie są klikaj-oglądaj :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 przecie są klikaj-oglądaj :( Nie. Po kliknięciu na link pokazuje się: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nareperowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 chyba jednak nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 http://www.vpx.pl/up/20080805/56809944bw4.png http://www.vpx.pl/up/20080805/82400353kq2.png http://www.vpx.pl/up/20080805/51140338xz6.png Macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Btw. Czy wy w ogóle śpicie. Spójrzcie na 2 pierwsze posty! Hehe poprostu noc. wiesz niektórzy rano do pracy muszą chodzić;/ A co do gry, to pomysł całkiem ciekawy, wykonanie nawet niezłe, grafika "charakterystyczna" ale niestety paintem zajeżdża za bardzo ;/ choć mimo wszystko działa nawet na plus ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 I cóż z tego że zajeżdża Paintem? Mimo prostej grafiki ta gierka sprawia niezłą radochę! Z niecierpliwością czekam na pełną wersję! 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 5/5 bez dwóch zdań :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Bez sensy, probuje zrzucic sam nie wim co i nic. naciskam prawy przycisk tysiace razy i nic... ale pomysl orginalny wiec 4/5 dam Edit:Dobra przeczytalem teraz na forum ze to shift, musisz w grze w samouczku zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie muszę, ba, nawet nie mogę. Plik z grą usunąłem dawno temu lol =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dziwna gra. Jak przytrzymam lewy przycisk myszy to nic :/. "Uczucie niskości" mnie rozbawiło :D. Grafa marna :/. Btw, w jakim programie robiłeś tą grę, bo widzę, że to nie GM :P Ocena: 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 STRZAŁKAMI kierujesz. I grafika nie jest marna, masz marne oczy. Robił w MMF2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi