Piczer Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Drodzy GMClanowicze! Otóż pojawił się nowy konkurs, w którym moja siostra bierze udział :P (oczywiście VIVA xD) i mam do was wielką prośbę, abyście zagłosowali na jej zdjęcie. Jeśli zdjęcie będzie na wyższym miejscu, ludzie będą na nią głosowali (takie jest ludzki myślenie :D). Co trzeba zrobić? 1. Wejdź na stronę VIVA Twistuj 2. Zarejestruj konto 3. Kliknij na górze na link "Galeria prac" 4. Znajdź zdjęcie i wejdź w nie, które wygląda tak: KLIK. Zdjęcie ma tytuł "Motylem jestem" (._.) (nie powinno być dalej, niż 9 strona) 5. Kliknij na przycisk "Zagłosuj na to zdjęcie" Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Prosimy o więcej zdjęć twojej siostry, to się namyślimy. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 skowroneczek89.fotka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Moje zdanie jest takie samo, jak tego pana wyżej. Edit: Ach, ok. Pomyślę. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 O kurde.. Ja chce taką siostrę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Bardzo zależy mojej siostrze ( w zasadzie mi też, bo jest ibox do wygrania ) a takie zagłosowanie to parę minut roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Łeeee... Prawie każde zdjęcie z chłopakiem. :< To w końcu jej profil czy ich wspólny. Ale już niech będzie, widzę że moje miasto, to założe jakieś lipne konto i oddam głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ja też założę konto i zagłosuję za jakąś godzinę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 skowroneczek89.fotka.pl :D Pozdrów siostrę ode mnie ;O I pewnie zagłosuję też niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 O kurde.. Ja chce taką siostrę :D Tylko co bys z wlasna siostra mogl robic ? :D Co tam ja tez potem jak bede mial czas zaglosuje , wkoncu nic na tym sie nie traci :P Do kiedy czas jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 O kurde.. Ja chce taką siostrę Mi tam na siostrach nie zależy. Mam 3 i wszystkie takie no... Co do konkursu: Skoro ci tak bardzo zależy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Konkurs trwa do końca sierpnia, ale jest spora konkurencja, bo najlepsze zdjęcie ma więcej, niż 230 głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ej Piczer stary. A twoja siostra ejst jakas fotomodelką czy cos bo te zdjęcia z fotki wyglądja na profesjonalne ;p a nie takie jak wiekszosc fotek zrobione komom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Drodzy GMClanowicze! Otóż pojawił się nowy konkurs, w którym moja siostra bierze udział :P (oczywiście VIVA xD) i mam do was wielką prośbę, abyście zagłosowali na jej zdjęcie. Jeśli zdjęcie będzie na wyższym miejscu, ludzie będą na nią głosowali (takie jest ludzki myślenie :D). Co trzeba zrobić? 1. Wejdź na stronę VIVA Twistuj 2. Zarejestruj konto 3. Kliknij na górze na link "Galeria prac" 4. Znajdź zdjęcie i wejdź w nie, które wygląda tak: KLIK. Zdjęcie ma tytuł "Motylem jestem" (._.) (nie powinno być dalej, niż 9 strona) 5. Kliknij na przycisk "Zagłosuj na to zdjęcie" Z góry dziękuję Uuuoohohohoh :o Oczywiście, że na Nią zagłosuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Rozumiem, że ilość "o" w Twoim poście oznacza ilość orgazmów, które towarzyszyły temu ;p . Ja tam zagłosowałem na koncie zrobionym na tymczasowego maila, ot co. A zresztą, w porównaniu do niektórych zdjęć, które są tam wyżej oceniane, to na prawdę dobre zdjęcie. Ale cóż, takie konkursy to znajomości, znajomości i jeszcze raz znajomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Zagłosowałem ;) Łeeee... Prawie każde zdjęcie z chłopakiem. :< To w końcu jej profil czy ich wspólny. Zazdrośnik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja zagłosowałem. Konkurs trwa do końca sierpnia, ale jest spora konkurencja, bo najlepsze zdjęcie ma więcej, niż 230 głosów A twoja siostra dopiero 12 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Zdjęcie robiła jej koleżanka i z dobrego aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Hmm, czy mi się wydaje czy to fotograf powinien walczyć o tą nagrodę, a nie model... U mnie tak jest, ale dobra zagłosuje. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi