I am vader Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam. Szukam osób do teamu nazywającego się LX.dopiero zacząłęm i nikogo jescze nie mam. Liczę na zgłoszenia. Niedługo strona Teamu będzie gotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 :boxed: Liczę na zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam. Szukam osób do teamu To szukasz ogólnie osób czy tylko grafików?... A co umiesz? bo może i bym sobie wstąpił do jakiegoś timu, tylko, żeby tim coś też umiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 To dołącz do Sunline studio xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jestem na przeciętnym poziomie i szukam ogólnie. testerów, grafików.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Chyba bede musial wcielic w zycie swoj szablon teamow, bo to co sie dzieje to chaos - skoro mowisz ze jestes na srednim poziomie to pokaz to, bo bez dowodow to nikt na pewno sie nie zaciagnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 cale zycie czekalem na taką oferte. mozesz mnie wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja czekam na chetne dziewczyny, musza byc mlode i ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja chce dołączyć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Chyba bede musial wcielic w zycie swoj szablon teamowTeż o tym myślałem. Plus przydałby się jeszcze szablon odpowiedzi na tematy takie jak te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Chyba bede musial wcielic w zycie swoj szablon teamow Od początku mówiłem, że to dobry pomysł! Nikt nie słucha mądrych. Plus przydałby się jeszcze szablon odpowiedzi na tematy takie jak te. Czyli np.: Team: ProGames Miejsce pracy: Grafik Rządana pensja: Za free :D E: "ja chce dołączyć!!!" Szkoda, że nie napisałeś z błędami. Wzmocniłoby efekt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 jesli nie zartujecie to co myslicie o tych szablonach?: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...022&hl=team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 I tak "siły wyższe" powiedzą, że gwiazdy są w nieodpowiednim ustawieniu... Najlepiej zrobić ankietę i zebrać podpisy. Szkoda tylko, że nie da się ograniczyć głosowania do starych wyjadaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Sorry, ja już jestem w Ditcom Games & Programs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja czekam na chetne dziewczyny, musza byc mlode i ladne i tanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Uchh to jak narazie do timu piszę się ja, propa, yoda, dark, matthew, :lol2: tylko jeszcze pokaż coś konkretnego, co potrafisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie mam co.... :( to znaczy mam grę którą już kończę, ale robieniem strony teamu jestem zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie mam co.... sad.gif ehh... coś nie widzę tego timu za bardzo to znaczy mam grę którą już kończę To kończ ją, zaprezentuj i dopiero pytaj się o ludzi do timu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie lubię wysilać mózgu w temacie "logika ludzi" dlatego nie wiedziałem że tak bardzo wam o dowody będzie biegać. zaraz coś wyciągnę.... ---edit--- W przenośni zaraz. EDIT: Zamykam temat. Zakładanie nie jest jednak dla mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi