Markuz Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tytuł: Kosmiczni Komandosi Gatunek:Strzelanka Opis: Wczywasz się w postać Czesia z kreskówki Władcy Much Do wyboru masz 4 bronie: -Bazooke ;p -Pistolet mocny -dwa miecze świetlne Sterowanie: Pruszanie Myszką Zmiana broni: Pokrętło Up i Down :) Download: adres z plikiem gry Rozmiar pliku: 1,13 mb Autorzy: Markuz Programowanie: Markuz, korzystanie z przykładu by PsichiX Fabuła: Nie ma takowej Grafika: Oczywiście ja :) Muzyka: Brak muzyki w grze z powodu obciążenia jej wielkości Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 grafika w miare ładne choś oczekiwałbym jakiegoś sprajta z czesiem ;P chyba jakis błąd jest bo jak mnie maszkary atakują to życia mi nie ubywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To jest Demo, więc narazie nic ci nie bd ubywać ani dochodzić ;p heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 dam Ci 2.5/5 za zachętę :) Poczekajmy na pełną wersję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A co mogę dodać jeszcze do tej gry żeby była atrakcyjniejsza? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Grafika- twoja +3 Muzyka - szkoda że nie ma :P Podobają mi się efekty strzelania z bazooki. Jak zabiję mutanta to mi nie dodaje liczby na tym pasku :P Szkoda że tylko 1 plansza :P A i jeszcze przerobiony przykład :P Niech będzie 3/5 Edit: Dodaj efekty krwi :P jakieś migające światła, muzykę zrób menu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Muzyka będzie, będzie więcej broni i zrobię fabułe ;p Wszelakie zmienne typu życie, itp. narazie są nieaktywne. Krew dodam, lampy też ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Starasz się. Oby tak dalej 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Oceniliscie to wyzej od mojego DenieD'a... Dlaczego? Bo zmienil odrazu grafike? U mnie jest duzo wiecej efektow, mowych rozwiazan i pomyslow ehh.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie martw się miśku, ja stawiam jeden za: -znowu ten czesio ;[ Przecież moda na tej szajs już dawno się skończyła! :( -to nie gra tylko super-ekstra system zmieniania broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 2 ponieważ, nic specjalnego pomimo tego że sprite zmienione jakbyście nie zauważyli to przecież w przykładzie PsichiXa też były dwie bronie w zwarciu i dwie na odległość. Te moje 2 to ocena za jedyną prace w tą grę którą włożyłeś czyli efekty chociaż mam podejrzenie że pewnie PsichiX powiedział ci jak je robić. Ale w końcu się uczysz więc się ucz. PS. Jakaś chyba era tera przykładu chodzenia ala almora online PsichiXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Właśnie! Plagiat! 1/5. I to już miało taką średnią... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Wczywasz się w postać Czesia z kreskówki Władcy Muc Ja tu nie widze czesia... <_< Ogólnie żal, od razu grając wyczułem przykład PsychiXa. I nie zauważyłem, żebyś coś od siebie dodał do kodu... zmieniona tylko grafika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Oh ludzie przestancie plagiatowac, przeciez i tak zniszczy was TuxMan... 1 ap: czesia tu nie ma, ale sa kosmiczni komandosi i maszkary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 PS. Jakaś chyba era tera przykładu chodzenia ala almora online PsichiXa no, wkońcu w twojej grze też jest taki system broni, walki, chodzenia, drzewa też są z przykładu PsichiXa, wyglądu w swojej grze za bardzo to nie zmieniłeś... A Więc zastanów się kto co robił.... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A ja prosze o zaprzestanie klotni bo posypia sie warny - takie rzeczy na pm panowie.. -.- (w ramach nowej akcji zaostrzania rygoru ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Niezłe demko, szkoda tylko, że zbyt podobne do przykładu PsichiXa . Daję... a niech stracę, 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ogólnie całkiem fajna. 2/5 bo to demo i się może dużo zmienić ...... Aha i dorób se jakaś zmienna np: Create: GML global.licznik=0 I przy śmierci maszkary GML global.licznik+=1 Draw: GML draw_text(x,y,'Zabitych maszkar: '+string(global.licznik)) i będzie fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Markuz mój strona o moim TrueSword nie jest aktualizowana bo się głównie zajmuje robieniem gry. Sorry że nie aktualizuje ale nie chce mi się. PS. Widziałeś mojego banera na sygnaturce jest inny wygląd postaci i tak teraz właśnie robie nowego bannera więc zobaczysz coś więcej a na stronie nie ma aktualnego stanu rzeczy. A drzewka zostaną bo lepszych na gmclanie i innych stronach nie ma a PsichiXa dopisze do grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Markuz mój strona o moim TrueSword nie jest aktualizowana bo się głównie zajmuje robieniem gry. Sorry że nie aktualizuje ale nie chce mi się. PS. Widziałeś mojego banera na sygnaturce jest inny wygląd postaci i tak teraz właśnie robie nowego bannera więc zobaczysz coś więcej a na stronie nie ma aktualnego stanu rzeczy. A drzewka zostaną bo lepszych na gmclanie i innych stronach nie ma a PsichiXa dopisze do grafików. Aha, no to ok , ale to moja pierwsza gra więc.... heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Pierwsza ale przecież wiesz dobrze że tylko sprite pozmieniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 nie tylko, naboje sam zrobiłem, zmieniłem też inteligencje potwora, dodałem także bara na dole, i pojawią się zmienne życia itp. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Mi się nawet podoba, ale musisz dodać więcej bajerów ;p 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Oto nowy screen z demo ( Exe narazie nie udostępniam ;p ): Dodałem: - Pasek Życia - Kasę - Obrazki broni, polega na tym samym co w GTA :P - Opis itemu po najechaniu - Sklep z brońmi - Każdy obiekt po strzeleniu w niego staje się czarny i popsuty Pracuję nad: - Nowymi Modelami broni - Statystykami typu ( Siła, Zręczność itp. ) - Otoczeniem ( Lampy, komputery itp. ) Co wy na to? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Co wy na to? A ja na to, że i tak tam czesia nie widać... Każdy obiekt po strzeleniu w niego staje się czarny i popsuty wut? to czym niby się strzela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Każdy obiekt tzn: nie każdy heh ;p Tu masz przykład zniszczonego obiektu, to żółte to reszta po pocisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi