Mahius Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Tytuł: Nervous ball Gatunek: Zręcznościówka Opis: To tylko zwykły arkanoid, nie ma żadnej fabuły, chodzi po prostu o odprężenie się. To moja pierwsza gra więc nie jest zbyt dobra. :crying: Rozmiar pliku: 9,48 MB Link: https://gmclan.org/up4040_4_nervous_ball.html Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: brak Grafika: Ja trochę z Game makera Muzyka: Ja z netu Screeny: Sorki za nie dodanie linku, wszystko przez ten pośpiech:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A gdzie link do gry? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 za duże screeny. Muzyka: Ja z netu ekhm... jest spoko, jak na pierwszą gre :) nie przerobiony przykład, wszystko lux. A masz te 3, bo to w końcu Twoja pierwsza gra... My wszyscy tak zaczynaliśmy ;) gratz. Btw. nie komentować mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Słabe to to nie przerobiony przykład, W sumie jest na forum przykład arkanoida, ale go nie sprawdzałem, więc nie wiem czy przerobiony czy nie. A co do gierki to grafika do siebie nie pasuje (platforma, kula itd) Dźwięki mogą być. Czasem kula odbija się od platformy jak chce <_< Do tego jak narazie nie zauważyłem żadnych bonusów... Co to za Arkanoid bez bonusów :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Muzyka 1/5 Grafika 3/5 Grywalność 1/5 =2/5 za pierwszą grę + 1/5 za to że to nie przerobiony przykład razem 3/5 ;) Zmień te dźwięki(oprócz muzyki w tle). Też status punktów i żyć daj gdzieś w roomie(zrób jakiś pasek a na nim życia i punkty) PS Tak ma być?https://gmclan.org/up4180_5_6c243a50a3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 O LOL RZAL MI CIE! WSTAWIŁEŚ SE 5 Gwiazdek i jeszcze cieszysz morde -.- mogłem ci nie wstawiać trzech gwiazdek.... :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Słabo. Rozumiem, ze pierwsza gra, ale i tak słabo... Fizyka odbicia kulki od paletki kuleje. W sumie będzie 2-, minus za nie podanie linku do gry... rozumiem, że człowiek się może pomylić, ale to lekka przesada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bardzo ładne robisz backgroundy,w jakim programie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Bardzo ładne robisz backgroundy,w jakim programie? :P Ja bym powiedział, "skąd je wziąłeś?" bo zrobic to on napewno nie zrobił. Porównaj background do reszty a dowiesz się dlaczego. + To twoja 1 gra. + 18 żyć (więcej niż kot, nie sądzisz ze przesadziłeś?) - Piłka odbija sie jak tylko chce. - Piłka, paletka i background kompletnie nie pasuja do siebie - Wieje nudą - 0 bonusów - Sam wstawiłeś sobie 5 - Dźwięki (straszne, a zwłaszcza gdy piłka upadnie (boom nie pasuje)) - Kulka zbyt wolna dałbym ci 2 za 1 gre, ale za to za wstawiles sobie 5 daje ci 1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 tutaj dale bedede rymowac, nie bede mojej opinni chowac, gra moja pierwasza, byla taka taka sama, lecz ja ja bloczkami, na bugg'owalem, a tutaj jest ich jeszcze wiecej, lo lnie rymuje sie... hehe... rampadam, lo ze smiechu padam... niewiem co pisac... wiecv ocene daje, za ladny background, truje ci daje. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Fajny arkanoim jak każdy :). Nie przerobiony przykład i za to "plus" Ładna grafika A ocena to: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Fajna giera, lecz trochę marna :( Zalety [+] Stary dobry arkanoid [+] Dobra muza (nie dzwięki!) Wady [-] Oczoj**na grafika z GM [-] Uszoj**ne dzwięki z GM Ocena: 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 No gierka fajna :) 3/5 za te backgroundy i muzę. Niestety reszta trochę a nawet bardzo kuleje. O i 0 bonusów. Ja bym ci radził zrobić 2 wersje ale lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi