Dawidds Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czemu ja zawsze późno zauważam temat z turą <_< ... Dodawajcie turę jako news :P Nie no, to przesada. Ale jakiś mini-systemik, aby "Mój asystent" informował o nowej turze byłby fajny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dodawajcie turę jako news Nie no, to przesada. Ale jakiś mini-systemik, aby "Mój asystent" informował o nowej turze byłby fajny... Dwie możliwości: 1. Coś ala "Pan GMClan radzi". Byłyby tam informacje o nadchodzącej turze, np. [Przed turą] Tura #46 zaczyna się 27.07.08 o godz. 15:00 [W czasie tury] Tura #46 trwa. Temat: Klon Asteroids Gra polegająca na (...) [Po turze] Tura #46 zakończyła się. Głosowanie: https://gmclan_i_co_tam_dalej_leci... Prowadz(i/ą): TuxMan (9pkt), qspy (7pkt), muximan (5pkt) Niekonieczne tak, ale podobnie. Na 100% byłoby więcej chętnych, a raczej zorientowanych. 2. W Tabeli Tur wyświetlać takie info, np. Temat tury: [dostępne za 6h 6min 6sek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Moja gierka prawie gotowa. Ale te 3 dni to jednak słaby pomysł... Starcza wtedy czasu na takie bzdety jak dodatkowe lvle, rodzaje wrogow, a w 24h liczy się bardziej pomysł niż wykonanie. Tylko sam silnik i szybko upload. Jak te 72 godziny nie wypalą, to ja poproszę czterogodzinne compo.Dołączam się do prośby dziadka :> Edit: Marble Frenzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgadzam się z przedmówcą, moja gra bardziej nadaje się na demo niż gierkę ligową, dał bym wcześniej, ale z powodu że uznałem iż mam sporo czasu to chciałem zrobić kilka rzeczy, które nie działały a narobiły mi wielki bałagan w kodzie, przez to pracowałem jeden dzień dłużej. http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...load&zm=162 tutaj link do mojej gry, mam nadzieje ze jak znajdę błędy i dam poprawioną wersje to sędziowie uznają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Oj, oj. Obecna tura wypada na prawdę niezadowalająco, a wszystko jeszcze bardziej potęguje fakt iż było na to przeznaczone 72h. Oj. Oj. Maxiu, chyba lepiej będzie przestać się liczyć z krzykaczami... no, ale nie chwalmy zachodu przed zachodem słońca. Mają jeszcze 5h... może pojawi się jakaś wspaniała i wyjątkowa produkcja która przykuje wszystkich w tym i moją uwagę. Wtedy będę mógł odwołać to co piszę. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Mogę ci na kolanie w ciągiu 5 godzin zrobić grę, żebyś się nacieszył... ale jestem wykończony po robocie. Jeszcze cztery dni i mogę sobie kupić wymarzone PS2 (w czasach next-genów, ale gry na PS2 są najfajniesze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nacieszyć to ja się będę mógł jak w końcu cała paczka Falloutów mi przyjdzie. A jeśli masz na myśli grę na poziomie quizu który kiedyś układaliśmy to chętnie, z wielką ochotą się zabawię. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nacieszyć to ja się będę mógł jak w końcu cała paczka Falloutów mi przyjdzie. A jeśli masz na myśli grę na poziomie quizu który kiedyś układaliśmy to chętnie, z wielką ochotą się zabawię. :D Co? Wszystkie fallouty były w gazecie wyborczej za 5,99. :P A hm, nie pamiętam tego quizu. Możesz mnie oświecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Oj wiem, ale jeszcze przed formatem miałem wszystko na dysku. Postanowiłem nie lamić i sobie w końcu kupić. Quiz... cóż, głupie pytania w stylu "Co pije krowa" i odpowiedzi "H20", "mleko"... zaraz znajdę i wrzucę. EDIT Prosze: https://gmclan.org/up152_11_nosens.html GM6 https://gmclan.org/up152_3_nosens.html EXE dziadek to wymyślał po godzinach, a ja układałem program. W końcu się znudziło i pozostało jako narośl na moim dysku. Miłe i głupie, aż chce się odpowiadać. Nawet w FBI nie mają tak skutecznej metody zmuszającej do odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Mój poprzedni pomysł nie wypalił, no cóż mam jeszcze 5 godzin na grę, skorzystam z silnika wczorajszej gry, ale z nowym pomysłem (tamten wydawał mnie się po przemyśleniach głupi :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi