Skovv Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 zmienilem teraz calkowicie wyglad mojej strony.Moze ktos na nia wejsc(Kiknij) i powiedziec mi czy nie ma zadnych blledow?Bylbym bardzo wdzieczny...i prosze o ocene :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 po pierwsze: to chyba nie to forum, powinno być na valhalli w 'naszych stronach' <_< po drugie to 'szybkie menu' zapisane w jpg wygląda załośnie, do tego linki do gmclan z dokumentacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 linki do gmclan z dokumentacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 linki do gmclan z dokumentacją? Chodziło mi o te Twoje kursy na stronce i linki do artykułów/dokumentacji na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 To nie jest miejsce na reklamy, poza tym nazwa tematu nic nie mówi. Warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi