Matthew Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jakim programem mogę zamienić tylko czarny na biały, a resztę zostawić nietkniętą? Invert nie wchodzi w grę - nawet to co ma być nienaruszone się zmienia. Mogę też dać tą grafikę (to tekstura) żebyście zmienili, ale wolałbym sam. PS. Jeśli topic powinien być w Valhalli to proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 przelecieć blackboxem może :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ??? Jakim programem? Wygooglowałem "Blackbox" i wyświetliły się tylko programy do okienek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ja mam magix music maker a jego bys musial albo kupic albo sciagac wieki xD pewnie sa jakies mniejsze narzedzia ale nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 http://img151.imageshack.us/img151/6932/lordgarithoskm5.jpg Zmienisz tu czarny na biały? Białego na czarny nie zamieniaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ok zaraz wrzucam tylko jest taki walek :D ze trudno ideanie to pokryc, bo niektore odcienie sa tez na wąsach itp. postaralem sie jak najlepiej ustawic xD http://img169.imageshack.us/img169/9638/new3yc1.png jak bym chcial pokryc tez te obwodki, to ruszy mi tez kolesi na obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Spróbuj pokombinować z "Różdżką". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Kurde, obrazek nie chce mi się wyświetlić ani ściągnąć... Może w jpg-u zapiszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ok http://img167.imageshack.us/img167/5286/new333xx5.jpg jak mowilem te zmiany są na całym obrazku i jak jakiś odcień czarnego jest i na tle i na obrazku to podmieni wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Heh... nic z tego. Zlamione łącze mam... Swoje mogę otworzyć, a cudzego nie :/ Spróbuję później. E: Już wiem dlaczego nie działa... Mógłby ktoś wrzucić ten obrazek na inną stronę niż Imageshack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 http://www.gmclan.org/uploader/863/new333xx5.jpg i tak nie będziesz zadowolony z efektu, bo raczej nie o to ci chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ściągnij GIMPa i weź zaznaczanie wg koloru, a następnie pomaluj pędzlem te zaznaczenia gdzie czarnego ma nie być i będziesz mieć najlepiej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 yyyy, jak rozumiem mozna to zrobic gamemakerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Próbowałem tak, Marmocie, ale żeby efekt był zadowalający trzeba nad tym niestety dłużej posiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Zawsze wyjdzie lepiej niż to, co Misiek zaproponował. A Ty Firemark się schow ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 E tam... nie musi być mega super extra dokładnie. W grze i tak mało kto zwraca uwagę na jakieś piksele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Marmot żebyś ty nie sypał piasku w Siedlecka Desert. Kiedyś sie tak jarałem w photoshopie[arr ten dizzy] , i jedynie co mi poszło zrobić , to gamemakerem - podmieniając niektóre pixele a reszte robiąc sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Lol, przecież właśnie ciągle mówię o robieniu samemu. Robisz zaznaczenie według koloru i wtedy malujesz tylko w tym miejscu gdzie jest ten kolor. Bierzesz biały pędzel i usuwasz nim ten czarny tam gdzie go nie chcesz, a zostawiasz tam gdzie chcesz i już, wszystko masz pod kontrolą bo robisz samemu i bez męczenia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Nierozumisz... on zaznaczy kolor czarny , ale zaznaczy też mniej czarny , albo nie zaznaczy - wkońcu wygląda to jak oskubane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Dobra, poradziłem sobie. Użyłem podobnej tekstury. Nie wygląda to tak, jakbym chciał, ale i tak dobrze. Jeśli jednak ktoś zmieni tą teksturę, to nie odmówię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Firemark, przecież wyraźnie było napisane, że zamiana tylko CZARNEGO na BIAŁY, a tamto zaznaczy tylko czarny, więc można spokojnie zamalowywać... Zresztą, tło tam jest w całości czarne, tylko przy samych obiektach trzeba by trochę więcej uwagi poświęcić. A co do zaznaczenia, jest opcja, żeby było zaznaczenie rozmyte, i wtedy nie będzie obskubane, zapewniam Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi