Skovv Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Siemka pisze strone w html...i nie wiem jak zrobic rejestracje.Znalazlem w necie jak to zrobic w PHP ale ja bym wolal w html bo chyba nie mozna zrobic menu po boku itp w html a rejestracje w PHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Znalazlem w necie jak to zrobic w PHP ale ja bym wolal w html haha! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Co w tym takiego smiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Że nie umiesz PHP??? Chłopie, najpierw naucz się używać baz danych w PHP, a potem rób :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A nie da sie w Html? :/ Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Co wy pierdzielicie? Jak to się nie da? Oto kod: index.html <form action="login.html" method="post"> Login: <input type="text" name="login"><br> Hasło: <input type="password" "name="pass"><br> <input type="submit" name="wyslij" value="Zaloguj"> </form> login.html <b>Witamy cię zalogowany użytkowniku!</b> Uwaga, mierzę właśnie średni poziom IQ użytkowników z GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Nawet nie trzeba ani php ani html. Wystarczy htaccess. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 haha, kryniak dobre, ciekawe czy osoby ktorym to potrzebne domysla sie ze czegos brakuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja się domyślam, że brakuje tam wspomnienia o dodaniu do Credits, więc lepiej szybko to Kryniak dodaj :huh: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja się domyślam, że brakuje tam wspomnienia o dodaniu do Credits, więc lepiej szybko to Kryniak dodaj :huh: ! Nawet bym się nie ośmielił takiej durnoty zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Huh, to dobre, napisać że czegoś się nie da w PHP tylko w HTML... a przepraszam, PHP to co może zwracać ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 a przepraszam, PHP to co może zwracać ? tongue2.gif eee... pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Wczorajszy obiad chyba też może zwrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 PHP zwraca wiele rzeczy - obrazki w imagemagicku, generowane dynamicznie pliki pdf, spakowane w tar.gz pliki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Marmot zebym ja cie moim tyłkiem nie wzrócił przy pomocy sesji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Po avatarze widzę, że masz w tym doświadczenie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi