Lollus Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam. Zrobiłem sobie w paincie obrazek 32x32 i dałem mu rozszerzenie .ico. Więc czemu GM nie pozwala mi dodać tej ikony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 bo to nie jest poprawny format ikony - to tak na prawde zwykla bitmapa. niektore programy i to czytaja bo maja wewnetrzne konwertery, ale nie gm. uzyj microangelo lub innego programu do robienia ikon i bedzie dzialac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Użyłem Generatora Online Dzięki za odpowiedź zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Na przyszłość - jak zapiszesz MP3 jako JPG, to nie zamieni się w okładkę :) Pamiętać o tej zasadzie :) Samo rozszerzenie to nie wszystko, jest jeszcze nagłówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi