szy_mon11 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Tytuł:Notek Gatunek: Notatnik Opis: Zwykły notatnik. Mamy różne niezbędne rzeczy. Tymi rzeczami jest kopiowanie, wklejanie, zapisywanie itp. Niestety Notek nie posiada zmiany koloru czcionki, rozmiaru czcionki itp. Poprostu to jest zwykły notatnik. Download:https://gmclan.org/up4180_3_project1.html Rozmiar pliku: 3,01 MB, po rozpakowaniu 11,2 MB Autorzy: Programowanie: szy_mon11 Fabuła: brak Grafika:brak Muzyka: brak Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Sam notatnik, bez żadnych dodatkowych funkcji, możliwości zapisania czegokolwiek w innym formacie niż *.txt, innych czcionek, z brzydką oprawą graficzną i na dodatek ważący 11mb? :boxed: Dam Ci 2/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 11,2mb na zwykły notatnik? ;o Nie przydatne, nie potrzebne... Po za tym bug: gdy biorę "wczytaj" i wciskam anuluj wywala błąd i program się wyłącza. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Już wolę zwykły notatnik od tego. brzydko wygląda, jedyne funkcje to kopiuj wklej, ogólnie kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 To był mój pierwszy program też ;p Od dziś bawię się w Delphi :) Ale dziwi mnie fakt iż ma on 11,2mb ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Nie wiem dlaczego ma aż 11,2 MB. Gdzieś czytałem że większoszć danych zapisanych w pliku exe to narzędzia do debugowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Nie wiem dlaczego ma aż 11,2 MB. Gdzieś czytałem że większoszć danych zapisanych w pliku exe to narzędzia do debugowania. Nie w Twoim wypadku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja tam widzę 3 MB, ale to i tak dużo, mój TClipper ma mniej. Słaby ten program, same podstawy. Zmuszony jestem dać takie "prawie" 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Dlatego ma 30MB, bo Lazarus wrzuca do pliku .exe mnóstwo narzędzi do debuggowania oraz chyba Cygwina, ale z tym pewien nie jestem. Z tego co pamiętam, to przynajmniej na Linuksie razem z Lazarusem był jakiś programik, który wywalał te narzędzia do debugowania i od razu rozmiar pliku miło spadał w dół, ale niestety jeżeli nie mylę się z tym Cygwinem, to on zostanie, a on i tak utrzyma z dodatkowe 1MB w pliku. Dlatego lepiej korzystać z Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 a jakiego kompilatora używałeś? bo w każdym kompilatorze są przykłady... Może wykorzystałeś jakiś i przypisałeś go sobie?? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @DamianD2111(2): Na pewno nie wykorzystał przykładu, bo o większość rzeczy się pytał na forum ;p . Zresztą, racja, są przykłady takich edytorów, ale one mają trochę więcej funkcji niż ten ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Zaraz spróbuję ci napisać lepszy program w C++... ale to trochę potrwa :P Marmot: to co ale nawet noob może usunąć pare funkcji... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 A czemu tak próbujesz wmówić, że to nie on zrobił? Trochę zaufania dla ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ja nikomu nic nie wmawiam ja tylko... to tylko moja opinia... ale to nie ważne! ehhh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ja to sam robiłem w 1 dzień. W następnych wersjach napewno będzie więcej funkcji i zmniejszony rozmiar pliku *.exe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi