Ddusia94 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tylko ciekawe w jakim sensie to powiedzial doslownym czy przenosnym :) No wiec Kofel w jakim sensie uzyles tego stwierdzenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 to nie znaczy ze moze se wszystkimi pomiatac smile.gif owszem ja nie bronie ale sa pewne granice... Ale z niektórymi na forum nie można inaczej, i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tak? To co mu Crack zrobil... to jest pytanie :) A tak wogole to on tak do wsio ... ja uwazam ze forum to raczej jest uywane do milych "pogawedek" badz jak akurat to do pomocy w programowaniu czy cos ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Bo do tego jest ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No a czy Yoda bierze udzial w milych pogawedkach? Odpowiedz jest taka: Tak ale od razu "wznieca" zamet i klotnie... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 zamet i klotnie... dry.gif Yeah koffamy gmclan :D To co mu Crack zrobil Nic, poprostu takich tematów było od groma, odpowiedzi na nie były zazwyczaj takie same, i po prostu to ludzi już nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Aha ja tam na gmclanie czesto nie siedze ale czasem "podgladne" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @Marmot: Dosłownym. W dodatku przez internet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Hehe Dobre Ranmus ! Ale wiesz ze ty mozesz go zawsze upomniec bo on przesadza jak na moje oko... gdyby tak se poczytac jego posty to sa one tylko dogryzliwe badz niemile .... Przecież mój post nie był bezpośrednio skierowany do was. TO była tylko taka... uwaga na przyszłość, dobra rada. Hehe Dobre Ranmus Tak Ranmus, to było świetne brawooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Co do Yody, mam to w nosie... ale wydaje mi się że to "władza" sprawiła to iż się nie boi użytkowników... a jedyni ludzie, którym musi dupy lizać, to administratorzy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Będzie offtop, ale co tam: Co wy chcecie do cholery?? Najpierw TuXMan teraz Yoda... Niedługo to forum to będzie jedno wielkie pole wyzwisk... Uspokójcie się. EDIT: Nie mówię, że nie denerwują mnie, ale teraz trochę przeginacie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Co do Yody, mam to w nosie... ale wydaje mi się że to "władza" sprawiła to iż się nie boi użytkowników... a jedyni ludzie, którym musi dupy lizać, to administratorzy... lol, czy ja komuś liżę dupę? Poza tym kogo mam się bać? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Poza tym kogo mam się bać? Oczywiście że mnie... B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Oczywiście że mnie... cool.gif AAAAaaaayyyy =O Tylko nie gadaj że naślesz na mnie sługi szatana. Poza tym to nie rozumiem, większość ludzi tutaj obraża się za to że raz/kiedyśtam tę osobę wyśmiałem czy też "pojechałem". Ludzie wyluzujcie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Taa zgadzam się, Yoda zmienił się totalnie odkąd został moderatorem. Za dużo szpani przez ziomami - takie moje zdanie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Yoda:Co ty znów szatana się uczepiłeś?... jakaś sekta czy cuś? Tak!, chętnie "przejmę pałeczkę" od Yody... wtedy zobaczycie co to dyscyplina. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Taa zgadzam się, Yoda zmienił się totalnie odkąd został moderatorem. Za dużo szpani przez ziomami - takie moje zdanie ;x Jezus jakimi znowu ziomalami ;( Poza tym co tu ma moderatorstwo to rzeczy - to rzecz ulotna, poza tym to nie chroni mnie od odpowiedzialności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Poza tym kogo mam się bać? ;Dmnie w wowie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Słyszałeś Yoda, wystaw no plecy, będziem bić. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 10 batów na początek wystarczy, potem kąpiel w gotującej się smole i depilacja woskiem buhaha! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Omg przeciez nie mozna bic xD mala uwaga mysle ze mu wystarczy xD @Yoda: Ty sie uczepiasz baardzo czesto wielu osob... mnie sie nie uczepiles (jeszcze) ale to w jaki sposob obrazasz innych jest zalamujace... poprostu porazka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 #Yoda: tragedia :/ przestań sie kozaczyć ;P #Reszta GMclan: No i dobrze ;d niezła postawa. Dziewczyna napisze, to wszyscy od razu po jej stronie... (nie żeby mi sie nie podobało...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 hehe no widzisz trza sie kiedys mu postawic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No Yoda, jako tako Cię lubiłem, kiedy jeszcze moda nie miałeś. Od samego początku, kiedy go dostałeś zacząłeś zachowywać się inaczej aż z biegiem czasu wykładać, te swoje chamskie odzywki. Jakimi ziomalami ? Of koz, z gmclanu, bo skądże inaczej ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ramus, chodziło mi o przenośnie, odrazu jak jakaś dziewczyna pisze to ty się do niej umilasz ;dd A Yoda mi lizał dupe! za biedronką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Hmmm wydaje mi sie ze kazdy ma swoje zdanie , a to nie znaczy ze Ranmus mi sie podlizywal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 wg. mnie się podlizywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 A wg mnie nie hehe xD ( tu mozemy sie troche postprzeczac =]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Sorry, widze że on każdej dziewczynie się podlizuje na tym forum, ale czóż, chociaż nie chłopakom. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 @UP: szkoda xD nie no co wy ;p może koniec spamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi