qspy Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam! Po dłuższym czasie postanowiłem założyć " Team ". Team nazywa się Inomi " Studio ". Jest w nim na razie jedna osoba ( ja Qspy ). Dlatego założyłem temat :) Team będzie głównie programował w Delphi. Jak na razie szukamy programistów, i jednego grafika. Stronka teamu w czasie tworzenia, logo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ja śen dołanczam!!!! !11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 nie dołanczaj siem bo porzałujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Czemu nie odpowiedziałeś na mojego PMa na darkwarezie w sprawie członkostwa Game Base. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Będę brał Cię :* dołączam się do teamu jeżeli będziesz płacił 5000 zł miesięcznie... Inaczej wracam do tirów ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a ja do tirówek zreszta nie lubie teamów. współpraca z kimś kto zna sie na rzeczy jakoś bardziej do mnie przemawia niz szukanie sobie armii na sile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja nie dołączę, chyba, że dasz 100.000.000.000 zł to może pogadamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja nie dołączę, chyba, że dasz 100.000.000.000 zł to może pogadamy :D może trochę powagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 może trochę powagi? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Powiedziałem to ironicznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 TuxMan Twoje posty mnie załamują :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Up: hail i witaj w klubie... jego posty załamują cały świat :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a myślicie że dziura ozonowa to czyja to wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @bartas & Pieter: Powiedziałem Napisałem tego posta ironicznie: Ja nie dołączę, chyba, że dasz 100.000.000.000 zł to może pogadamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @TuxMan:Jak można POWIEDZIEĆ posta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja w twoim poście ironii nie zauważyłem :| Dołączam do waszego klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @TuxMan:Jak można POWIEDZIEĆ posta?? Dobra, dałem poprawkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @Kofel: w sumie trochę wątpię, że jest "prawdziwym" qspym. Jedyne co mnie do tego przekona to to, że dostanę od niego pm'a na dw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Powiedziałem to ironicznie :P Ooo! TukMan okazał, że wie jak posługiwać się Wikipedią :OOOO!! Podcierać dupę sam też potrafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a my mamy już Teama :P Nazywa się Maker Sudio... :P otwarty został 1 lipca! :P PoZdRo :P:P:P i tworzymy grę... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @Webzir Właśnie oto mi chodzi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 A kto to ten qspy?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Właściciel serwisu Darkwarez.pl ( tak to reklama ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ftw! Nawet nic nie napisałem że chcę do Twojego teamu :| Jeszcze to profesjonalne "pisz na gg" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Lol, Maxius. xD Nie ma to jak brać ludzi do teamu bez ich wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja w twoim poście ironii nie zauważyłem :| Dołączam do waszego klubu. @Marrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @Up: hail i witaj w klubie... jego posty załamują cały świat :* Mój post odnosił się do posta Pietera. Wróćmy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 djheosdfdqspyjasnacholeradwlfkfdwofkckd30rsvsfckjachcedoteamuproszewezmnie http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Powiedziałem to ironicznie :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:G%C..._czysty_bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 kryniak twój " zakodowany " tekst - niech wszyscy zobaczą: qspy jasna cholera ja chce do teamu prosze wez mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 EDIT: Nie ten temat (plz no warn) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 kryniak twój " zakodowany " tekst - niech wszyscy zobaczą: qspy jasna cholera ja chce do teamu prosze wez mnie Dobra, rozmyśliłem się. Nie chcę do teamu. Jestem już w Ditcom i Grela Games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi