Boro Casso Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up Ja? Kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up Ja? Kiedy ? O kurde, pomyliłem cię z Diablo'em :P. Sorka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Boro Casso, PHP jest interpreterem, nim utworzysz aplikacje tekstowe, webowe, graficzne ( z gui np. GTK+ i Qt4 ) itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 @up A czy ja coś takiego powiedziałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mativex Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 A może Arianne RPG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 W poprzednim temacie brałem udział w offtopie. Tutaj też się taki utworzył i nawet sam bierzesz w nim udział, gnysek. Czemu nie dasz im warna, tak jak mi? A Ty co, moderator ? Za to też dajemy warny :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Boro Casso, ja Ci to oznajmiałem, nie wiem teraz co miałeś na mysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Kurde, odpuszczam sobie, ponieważ nie działa. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi