Luksor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Daję wam do oceny mój pierwszy szablon strony zrobiony w Photoshop: https://gmclan.org/up2178_3_business.html Jeśli się wam spodoba, możecie go użyć. :thumbsup: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Niezłe, ale trochę suche, bo użyto czcionki szeryfowej. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ładne, ale to jeszcze nie to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ładny, w miarę skromny, mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Zmień czcionkę i użyj styli :thumbsup: . Ogólnie niezłe, ale to w sumie tylko tekst na tle grafik :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ładne, nawet bardzo. Ale zmieniłbym tło (ukośne paski) na trochę mniej rażące w oczy :) Gdyby dodać trochę więcej tekstu, strona, a raczej grafika na niej, będzie się źle powtarzać :) Poprawiłbym, żeby to się lepiej 'loopowało' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Mi się nie podoba. Brzydkie paskowate tło i ogólnie chaos. Białe linki po lewej stronie są ledwo widoczne, a tekst na środku jakoś źle wyrównany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Podobnie jak Snake, mam zły pogląd co do tego szablonu. A jeśli już umieszczać szablon - mogłeś dać plik *.PSD! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ĸałamarnice z was , panowie jak na początek dobrze , ale naucz sie htmla :) bo lamisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Sidebar imho nie pasuje do reszty. Poza tym, brakuje marginów, no i niebieski kolor linków totalnie źle wygląda, a do tego wypośrodkowane linki w sidebarze też ;p . Poza tym, przeleć sobie ten szablon validatorem w3 i zobacz sobie jakie błędy narobiłeś, a właściwie photoshop (kto to używa generatorów stron :/ ? samemu pisać porządnie, a nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi