Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No to rób dalej jakie chcesz i już xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ;[ https://gmclan.org/up141_6_sensmietowy.html <--- majror. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Flaque, ROTFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Flaque, to było że tak się wyrażę żałosne... Co to niby ma prezentować <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 zgadzam się z dziadem - komiks flaka ######sty. kiedyś, jak testowałem 'program' zrobiłem coś w podobnym stylu - link. ale przez możliwość tworzenia tylko jednego kadru dałem se z tym gównem spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ale przez możliwość tworzenia tylko jednego kadru dałem se z tym gównem spokój. Bo ci się leniu w paincie łączyć nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 To ma niby prezentować że też chcę się przyłączyć do zabawy :< ! Nie martw się dziadku, ze mną temat nie zginie ;=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Komiks Flaka przez swój idiotyzm jest aż śmieszny :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nom, szkoda, że ukradłem fabułę ;[! Dlaczemu 4chan nie chce mi się wczytać :c? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Bo jest właśnie DDoS'owany. Nie przeszkadzaj hackerom w rozwalaniu strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Flaque: no ten drugi już niezły ;) I pytanie: czym się różnią pierwsze trzy obrazki od siebie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 I odpowiedź: vision express. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jakbyś nie zawuażył, dostępne są tylko spódniczki i sukienki, więc wielkiego wyboru nie miał. Zauważyłem... :) Flaque: no ten drugi już niezły ;) I pytanie: czym się różnią pierwsze trzy obrazki od siebie? :P Odległością od siebie postaci... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Odległością od siebie postaci... tongue2.gif Ehh racja, ja mam za słabe oko do tego ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 http://www.gmclan.org/uploader/3131/komix.png takie se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyx Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 omg wtf? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 hehheh ciężki humor :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Mi się spodobał jego komiks, kawał dobrej roboty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 OMG, z wibratorem niezłe ;D . Nie wiem jak wy, ale ja od razu zajarzyłem o co chodzi xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 A idźcie wy, świntuchy. Głodnemu chleb na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Dziadek, jak tam twój pies? :) :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyx Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Coś odemnie... ATAK NA GMClan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 niezłe :D więcej Matyx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyx Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Coś mało osób, może rozkręcimy! Kto mnie przebije!? (ilością scenek) Gnysek vs Ms.Kontekstowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Coś mało osób, może rozkręcimy! Kto mnie przebije!? (ilością scenek) Gnysek vs Ms.Kontekstowa zgapione ode mnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Matyx, na pewno nikt cię nie przebije pod względem ilości błędów ortograficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 http://img134.imageshack.us/img134/8886/jamnikicj8.png wqesdfafdgfgj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bardzo montre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi