Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Co zrobić żeby : 1. stworzyłem sobie portal "wejscie" który ma mnie przenosić z 1 do 2 roomu i teraz chcę stworzyć portal odwrotnie działający czyli że jak wejdę w portal "wyjscie" to mnie przenosi z 2 do 1 roomu i żebym stał tam gdzie się ostatnio zatrzymałem w 1 roomie.... Pomoże ktoś PoZdRo stworzyć portal "wyjscie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 room_goto_previus() x = portal.x - 30 y = potral.y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 a gdzie to mam wpisać?? a gdzie to mam wpisać?? w collision portal2 czy w obiect portal2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 w kolizji obiektu z portalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ale wyskakuje mi coś takiego : Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ale wyskakuje mi coś takiego : Obrazek Daj to na ImageShack albo GMClanowy uploader, bo nie mogę pobrać :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ty chyba na łeb upadłeś, że wrzucasz fotki na rapida ;/ pewnie nie ma obiektu portal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Daj to na ImageShack albo GMClanowy uploader, bo nie mogę pobrać mad.gif Jaki Ty tępy jesteś... Bo marek błąd zrobił, podał Ci room_goto_previus() a powinno być: room_goto_previous() Kurczę tak Ciężko Ci trochę pokombinować <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Daj to na ImageShack albo GMClanowy uploader, bo nie mogę pobrać :angry: :huh: http://www.sendspace.com/file/p4piz9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 OMG teraz sendspace xD IMAGESHACK.US kolego! Albo uploader GMC ;/ Po co mamy ściągać to zdjęcie na dysk jakbyśmy nie mogli obejrzeć w przeglądarce :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ty chyba na łeb upadłeś, że wrzucasz fotki na rapida;/ mam słabego neta i do tego na rapida się szybko uploaduje... tępe ch**e! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 To było do mnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 to był żart! Sorka ;p xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 nie było śmieszne. Ile waży taki screen? 150kb? o matko 3 sek wrzucania na gmc <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 mam słabego neta i do tego na rapida się szybko uploaduje... tępe ch**e! A co nas to obchodzi ;/ Ja nie będę ściagał zdjęcia na dysk, bo ty masz słabego neta. Dobrze że zrobiłem screeny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi