gorefest Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Dałoby się zrobić z komórki pilota do telewizora :D ? Mam SE k550i. Szukałem na googlach i nic nie znalazłem.. :mellow: Mam nadzieję że wy mi pomożecie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Z twojej komórki się nie da, ale z takiej co ma symbiana, to jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Nie da się zainstalowac symbiana na moim fonie ? (jest to pewnie nie mozliwe ale sie spytam :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 symbian to tylko na nokiach ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Nie tylko na Nokiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 dobrze wiedzieć. napisałem to po pijaku więc nie pomyślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Wracając do tematu, to się pomyliłem, ponieważ nie byłem pewien czy java ma jakieś dodatkowe biblioteki dla pełnego manipulowania bluetoothem. Okazuje się, że część ma i można na niej odpalić ten soft: http://www.blueshareware.com/bluetooth_remote_control.asp Tylko, że to nie jest do tv, ale jeżeli takie coś się dało zrobić, to kto wie... Poszukaj! W każdym bądź razie ja widziałem tylko soft robiący z komórki pilota do tv, dvd itd. tylko pod symbiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 i tylko przez IrDE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A ja w Siemensie C75 miałem ruski program w javie do zmiany kanałów w TV przez IrDE i działało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 @adam014: A nie pamiętasz może nazwy? Bo o to Gorefestowi właśnie chodzi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Skoro pod Simensa to mozliwe ze nie pujdzie na SE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Moim zdaniem pójdzie ta aplikacja bo miałem kilka takich aplikacji na siemensa czy nokie i działało (hehe miałem kiedyś ten telefon ale sprzedałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Mogą tylko klawisze niebędące cyframi działać trochę inaczej niż jest to pokazane ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nakyls a pamietasz nazwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Gorefest przetestuj to http://www.sendspace.com/file/6qfkwl Szukałem na necie i dalej szukam. Znalazłem to ale piszą że w języku rosyjskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Interesowałem się tym kiedyś, miałem Samsunga z WM2003 i działało świetnie mogłem sterować wieżą, tv,podobno zamykać i otwierać samochód (tego nie sprawdzałem xD) ogólnie działało wszystko co miało irde - była możliwość nauki programu. Z tego co się dowiedziałem to ma to sens gdy posiadamy Samsunga, bo tylko one mają irde na 4m a reszta telefonów max 50cm? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Znalazłem to na java4siemens.yoyo.pl :) Na SE powinno działać,bo z siemensa kilka gier na SE przesyłałem i działały :) EDIT: To to co Marrac dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Przetestowalem ten TVControl,odpalilo sie na komorce. Wogole sie polapac nie moglem wszystko po rusku,jakies konfiguracje...gdyby bylo po angielsku to bylby duzy plus :D Macie tego typu programy w polskiej wersji jezykowej ? ..Chyba sie nie doczekam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Przetestowalem ten TVControl,odpalilo sie na komorce. Wogole sie polapac nie moglem wszystko po rusku,jakies konfiguracje...gdyby bylo po angielsku to bylby duzy plus :D Macie tego typu programy w polskiej wersji jezykowej ? ..Chyba sie nie doczekam :( Nie mamy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Nie mamy sad.gif Bo Ty pewnie nawet telefonu nie masz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Mozliwe :P @EDIT: Daaaaaalej czekam ! Ja nic nie znalazlem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Bo Ty pewnie nawet telefonu nie masz.... Mam Motorolę V235. Ale nie ma chyba aplikacji na telefon do sterowania po polsku :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mam Motorolę V235. Co nas to obchodzi? @Topic: Ruskiego się w szkole nie uczysz? Ja mam 3 i obsługa programu większych problemów nie sprawiła :) Zobacz w opcjach czy nie ma innego języka do wyboru,bo ja korzystałem ze starszej wersji to nie było,może teraz jest. BTW: Tuxman,kolejny post bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 oj chyba nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi