zalu Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 mam samochód który jeździ po patchu co mam zrobić aby obracał się gdy zmienia kierunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 image_angle = direction; ? -______- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Lol !!!!!!! Forum Veteran ...... Słuchaj za edytowanie moich wpisów zaraz poleci następny warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 image_angle = direction; ? -______- no tak ale mam podać x i y gdize są te kropki i tam zmieniać direction ? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 masz to wpisac w step :dots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 nie, daj to w step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 no ok ale wpisze to w step i już? obraca się jak trza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 no ok ale wpisze to w step i już? obraca się jak trza? No ku**a spróbuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 dobra dobra nie bulwersuj sie EDIT: najpierw te direction nie działało a teraz nawet object nie podąża po pathu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 chcialem pomoc ale nie mam sily, yoda podal Ci jak co zrobic zreszta to banalniejsze niż zjedzenie gruszki, wiec se radź ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Proszę oto przykład: https://gmclan.org/up4254_11_Zmiana_kierunku.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 o kurde no tak zamiast end step dawałem to w step dzięki rewlisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi