Platyna Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wyglądałem niewiele lepiej w tym wieku, ale nie zachowywałem się jak wariat do kamerki, a tym bardziej nie publikowałem tego w internecie smile.gif No ja, całe szczęście, nie miałem kamerki :D EDIT: Dobra cofam to co mówiłem. Wcześniej nie widziałem tego : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spokojnie. Kolega ma 12 lat. Sam nie byłem chyba lepszy w jego wieku. Nie traćmy nadziei. :P Ale pewnie miałeś dłuższe włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie. Ja dopiero mając 15 lat zacząłem zapuszczać : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mam tylko kontrolery gier kontrolery dzwiekow wideo i gier nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jaki "sprzet" ja mam tylko to wyglad i kompozycje drukarki i inny SPRZET itd nie mam "sprzet" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Co to za moda na swoje mordy? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 papużka! ja ci zaraz coś walne... chyba rozwaliłem ostrość, ale siedze na łóżku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wikku9: zastanawiam sie kto bardziej sie lituje nad toba - my nie banujac cie nadal, czy bog, jakikolwiek ma powod by nie zrzucac ci bomby na dom w shoutbox ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Już zrobione. Doublepost. Warm. Marek.S modzi się ogrzewają warnami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 HAHAHAHAHHAHA!! no tak ######ście śmieszna literówka, że narobiłem w gacie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 modzi się ogrzewają warnami super, a masz może kołki szybkiego montażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 koniec spamienia, rozejsc sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a ja mam GM6. czy mam się wstydzić? Ja na laptopie ciągle używam 5.0 (darmowy). Ja mam 3.0 i co podskoczysz? Co 3.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 kwadracik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to nie jest kwadrat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to nie jest kwadrat !!! No ale jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Haha tia 50x50 to pol monitora sad.gif taaa...... sprawdzałem Game Makerze,to nie pół monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja mam ekran od telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Telefon nie ma monitora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ale ma ekran ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Widocznie źle się wysłowił. A nawet jak, to nie wiem jaki on ma telefon, jak 50x50 to połowa ekranu D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Pewnie fajny jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 stacjonarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 50x50 połowa ekranu? .___. mój telefon ma 240x400 rozdzielczości, a to zwykła avilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jaka marka i model? Zamierzam kupić jakiś lepszy, moje 240x320 mnie nie zadowala. ED: Następnym razem nie edytuj tak szybko posta, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale mój stacjonarny ma wyświetlacz siedmiosegmentowy :( to ile pixelków będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Cholera to widzę, że już mój sprzęt się zrobił przestarzały, trzeba zainwestować w telefon komórkowy z wyświetlaczem... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czy znacie jakiegoś szybkiego antyvirusa? Bo na laptopie nie miałem żadnego wirusa, wchodzę na jedną stronę aż tu nagle, że jest wirus. A wcześniej nie było żadnych, ten antyvirus co go mam nie usunal chyba wszystkich, bo po nastęnym wlaczeniu laptopa: - nie włączał się praktycznie żaden porgram na pasku takie jak gg - system zmienił stylc na taki jak windows 98 - komputer zaczął tak wolno chodzić jak by miał procesor 11 MhZ i 1 KB Ramu - firefox jak się zaczął włączać to i tak po chwili się wyłączył - wywalało błędy Error 45! - działało tak wolno, że cały czas wyświetlało się, że jest za mało pamięci wirtualnej, nigdy tego nie było - zawsze pojawiało się, czasami nawet przy wyborze użytkownika wyłączanie systemu i że zostanie wyłączony po 60 sekundach Wykryło parę trojanów ale nie wiele i jednego albo dwa backdoory. Antywirus jakiego potrzebuje musi być szybko działający, bo możliwe, że jest jakaś bakteria/królik i z niewiadomą predkością będą sie rozmnażać, a ten antywirus jakiego mam nie wykrył. Możliwe, że to tak wolno z powodu bakterii działa laptop! EDIT: Pani kontekstowa widzę lubi pomagać. :D Najlepszy antywirus Intuicyjny program który usunie wszystkie wirusy www.pl.virofire.eu :D A kto ją wymyślił? Niech no ja mu podziękuje! Ale sprawdzę czy to takie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co w tym świetnego? Poruszają się w tempim żółwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi