Slash (Pental) Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nie, nie dosrałem się. Mojej pamięci tak łatwo nie oszukasz :) . Kurka wodna, to poważna literówka, jeżeli w ogóle nią jest, bo wyglądało raczej, jakby zawsze używał tej nazwy i nie kojarzył kompletnie jest etymologii. Ale dobra, wg. Wojzaxa to literówka (AntY, niestety, musi się poprawić bym liczył się z jego zdaniem ;) ). Naucz się obiektywności, bo pisząc posty kierujesz się swoimi przeszłymi doświadczeniami, a teraz zauważyłem, że je sobie nawet wymyślasz. I nie spamuj, proszę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dobra, fail, może to nie był mój post (coś mi się ubzdurało) ale proszę bardzo: Idea była taka, żeby tu lądowały śmieszne cytaty, niekoniecznie czyjeś pomyłki. Także wracaj na słit brokacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Failnąłeś, jeżeli już, to tym postem. Tamta wypowiedź w pewnym sensie była subiektywna, jednak opinia jest opinią i każda się liczy. Cytat nie był w żaden w sposób dla mnie śmieszny, jego jedynym celem było wyśmianie usera - takie jest moje zdanie. A w moim rozbawiła mnie domniemana etymologia podanego wyrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Twój cytat też nie był w żaden w sposób dla mnie śmieszny, jego jedynym celem było wyśmianie usera - takie jest moje zdanie. ps. trochę konsekwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No w tej chwili bezpodstawne są twoje zarzuty, między innymi dlatego, że do Kargula nic nie mam :) . Szukaj na mnie kolejnych haków :) . https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=291792 Protip od wujka macieja :P . Bo w końcu prawdziwy nauczyciel uczy czegoś, czego sam nie potrafi :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Wojzax mnie rozwalił = D: No, ja też wyobrażam sobie Ciebie jako wielkie chodzące logo Barcy. : D W temacie Złe Sny. I kolejny genialny cytat :3 : Cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 To nie jest genialny post, tylko post za którego AntY powinien warna dostać, bo jest żenujący, nieśmieszny i offtopowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 przeczytaj najpierw slasha a potem ten post =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Wiem jaki jest tego kontekst, nie wmawiaj mi że nie czytam tematu. Po prostu każdy idiota który wklei drugie zdjęcie haka z googli nie może być uważany za światłego geniusza. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 co ten wojzax gada, trochę przystopuj koleżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 dobre =D https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=291908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Wojzax, spokojnie. Chłopak chce się odegrać za mój cytat - daj się mu popisać :) . Coś jeszcze maciej :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Potrzebujemy 3(trzeciej) osoby do hostowania serva bo jak ja stawiam to się nie można połączyć a jak stawia kubagm to lagi że nikas! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 @Up: Nie wiem czemu, padłem jak to przeczytałem xD . Dobry pomysł nie jest zły :) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 shoutbox: Copoconaco -> Co to jest Game Maker? i kolejny tekst z shoutbox: Szuka zbawiciela :o copoconaco (14:24, 26.02.10): Slash, czyli, skoro nie robisz ani grafiki, ani muzyki, i niewiesz co to jest GameMaker to co ty tu jeszcze robisz? Padłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 shoutbox: Copoconaco -> Co to jest Game Maker? i kolejny tekst z shoutbox: Szuka zbawiciela :o copoconaco (14:24, 26.02.10): Slash, czyli, skoro nie robisz ani grafiki, ani muzyki, i niewiesz co to jest GameMaker to co ty tu jeszcze robisz? Padłem :D Perełka. Dzieci neo istnieją. Komentarz w profilu Lordisa, oczywiście maciej: wydaj demko game maker wire bo 1! zmienie ocene na 5 jak wydasz demko. narazie 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 co w tym śmiesznego(w tym komentarzu u lordisa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Bo na ocenie takiego weterana nikomu nie zależy. Bo na ocenie profilu ogólnie nikomu mądremu nie zależy. Bo co ma ocena profilu do postępu gry? A gdyby to było łatwe do przebicia, dam ci najpotężniejszy argument: Bo tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 To świadczy o tym, że ten koleś jest żałosny a nie śmieszny (cytat też) mam w sygnaturce userbar "Stop Slashowi!" Korzystaj :P koment z profilu ch3micala by maciej-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 To jest poprostu ŻA ŁO SNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Czy wy naprawdę musicie wprowadzać taką nieprzyjemną atmosferę na tym forum? :( Chcę tu widzieć cytaty, a nie wasze żałosne wywody na temat tego kto jest żałosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ok. 2 lata temu: gwałci mnie koleżanka w szkole na korytarzu podczas przerwy. Jeszcze jedno: Ranmus: Warna Ci za głupi temat nie wnoszący nic do tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Lol AntY, uważasz, że cytat jest żałosny i wstawiasz niemalże taki sam xD . nastepnym razem polece strone z ladniejszym grubo-pikselowym layoutem moze wtedy tresc tez bedzie lepsza Jezus Maria, aż tak się przejeliście oceną waszego klona Battle City? Jakoś tak mnie rozbawiło :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Za panowania dobrego króla, Pana Śmierci, żył pewien chłopiec, o bardzo niezwykłych ambicjach. Był silny, wspaniale władał mieczem, jak i znał potężne czary. Gdy młodzieniec dorósł wszyscy, z wszystkich miast, wszystkich krain, wszystkich wysp, nienawidzili go tak Że sama ta nienawiść mogła go zniszczyć. Wiec wywędrował dorosły już Aragon i znalazł sobie miejsce, na pustyni... Nikt nie wiedział dlaczego właśnie tam, gdzie występowały największe wyładowania atmosferyczne. Jednak nie tylko wyładowania atmosferyczne były tam groźne, znajdowało się tam więzienie o niespotykanej więlkości i niespotykaną nie możliwością wydostania się z niego.(...) ogólnie genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Dawno nie zaglądałem do tego tematu, pierwszy post jaki wyskoczył to Chodzi mi o to, że jak zobaczył "flunitrazepam" to nie wpadł na to, iż to to samo co "tabletka gwałtu". Zresztą używanie niewiadomojaksuperbrzmiących nazw chemicznych jest bez sensu, kiedy są powszechnie używane odpowiedniki. "Podaj mi proszę NaCl" "Moja herbata ma za mało krystalizowanej sacharozy" Czyżby herbata, którą dostaje Osiem jest za mało słona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie wiem czy zauważyłeś, ale te dwa cytaty są osobno. Jeden nie nawiązuje do drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Hm... W takim razie przepraszam, źle to zinterpretowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Brawa dla Nobody'ego, który nie odróżnia NaCl od sacharozy :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 @AntY: Nie jstem pisarzem tylko se z nudów takie coś napisałem, usunę jak się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Wo, a już myślałem, że zaliczyłem jakiegoś faila, co przy moim poziomie wiedzy i umiejętności z chemii nie byłoby dziwne =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi