Marmot Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nigdy nie słyszeliście o wyrażeniu "brzmieć dziwnie w czyiś ustach" na temat jakiegoś słowa/zdania :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ło matko, who cares? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 regulamin prawdę Ci powie: 23. Bycie Ziuttem jest zabronione. W przeciwnym wypadku dostęp do strony zostanie automatycznie zablokowany. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Szybki jesteś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Właściwie to wszedłem w regulamin by wiedzieć jakiej max wielkosci może być moja sygnatura, bo zapomniałem, a chciałem zrobić obrazek z grą Colourise bo już prawie ją ukończyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ten punkt jest już parę dobrych miesięcy. [ta afera z Ziuttem i w ogóle] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Acha. Niewyczuwalna ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 owszem śmieszne. aż zrobiłem 'beg' ze śmiechu (ale takie lekkie, cichutkie...) kurteczka spoko cieniowana, Jola ładna, ta na zdjęciu... oczy ślićne, broda zniekształcona. Kolejne po janowaniu określenie którego nie rozumiem. Jak się robi 'beg' i czym się różne lekkie 'beg' od mocnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 A ja w ogóle nie rozumiem , o co chodzi z tym 'beg' . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Co wy z tym janowaniem? Od czego się w ogóle to określenie wzięło? Zwykły kebab to jest i tyle! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Po GMclanie chodzi plotka , że Borkowi plecak zjanowali , a gnysek śmietanę ubił : p U mnie w szkole to jeszcze nigdy nie widziałem żeby ktoś komuś plecak tak przekładał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Oj u mnie to dobre pół roku była moda. W klasie, nie w szkole. Nie raz jednej osobie 4 razy ciągu jednej lekcji plecak zkebabowali. A najlepsze było to: http://b12.grono.net/29/80/gallery-68480094-500x500.jpg Tak! To jest plecak! Zkebabowany i dodatkowo dokładnie, szczelnie owinięty taśmą klejącą. Jakoś koło dwukrotnie zmniejszył swoją objętość :) Nie, nie. To nie jest jego normalny wyraz twarzy. Nie wiem jak on to zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Oł maj gad : D Weź potem to rozklejaj : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Oczywiście nie robił tego sam. Bez przesady. Rozkleić mu się pomogło :) Oj to były czasy, kiedy byliśmy piękni i młodzi : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 to jest plecak? >: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Szybki jesteś :P NOWA ZASADA: Wolno wrzucać jedynie cytaty nie starsze niż 2 dni. W przeciwnym wypadku spalimy ci dom, ty szczurze, ty śmieciu bezwartościowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 NOWA ZASADA: Wolno wrzucać jedynie cytaty nie starsze niż 2 dni. W przeciwnym wypadku spalimy ci dom, ty szczurze, ty śmieciu bezwartościowy. Korodzik się pomylił (świadomie lub nie ), powinno być: Wolno wyrzucać...(dalej to samo co wyżej) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 NOWA ZASADA: Wolno wrzucać jedynie cytaty nie starsze niż 2 dni. OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ]4tk - wyluzuj. Ostatnio zaobserwowałem, że zgrywasz jakiegoś ważniaka, którym nie jesteś. Bądź sobą, ok ? Bla bla bla Skąd to wytrzasnąłeś? Podaj link do posta, bo sam tego znaleźć nie mogę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Napisałem z jakiego to tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 OK! Lol, ja robiłem sobie jaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Te przysłowie nie ma nic wspólnego z zaistniałą sytuacją, zdajesz sobie z tego sprawę :) ? Ale i tak lepsze to niż Combo breaker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 nomnom, niezły cytat Safari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Pewnie sam raportował, żeby mieć co wrzucić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Pewnie sam raportował, żeby mieć co wrzucić :P Kto wie, ja bym to raczej wrzucił w galerię treści. Dobra koniec offtopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A może ograniczmy możliwość postowania w Valhalli użytkownikom z licznikiem powyżej 560-ciu postów? licznikiem powyżej 560-ciu postów? powyżej 560-ciu postów? 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów Adminie, nie zrobisz nam tego prawda? :( : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 i jeszcze takie radio ze potwor jest w danej odleglosci od postaci co ma radio przy sobie bohatera glownego i radio wydaje wtedy dzwiek , i jak zrobic ze znajdujesz radio np. w sklepie i masz je wtedy przy sobie zawsze jak je zlapiesz Stąd Troche mnie rozsmieszylo.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 fajny, ale troche ma bugów. CTRL na temat GRAFIKI wojzaxa zresztą coś ostatnio zaczął spamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 CTRL : musisz sobie zrobić np rooma. dajesz mu presiedent (...) głupota nie boli https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry290224 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi