Japanstache Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=231515 też robię taką grę, ale nie będzie taka jak twoja. będzie można wybrać albo 'Rzeź' innymi słowy Deatmath? albo Misje i sie bedzie wypelniac misje. EDIT czerwona kulka z oczami i buźką którą zdobywamy punkty za pomocą lodów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=138309 Ja nagrywałem z kolegą na dyktafonie wulgaryzmy i daliśmy do Game Makera,i było zaje... fajnie. Nawet do Catch the Clowna dodaliśmy wulgaryzmy,jak się kliknie na clauna to mówił: -kurw... to boli ty hu..(żal) :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Sygna Lecha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ah, miałem się z tego ponabijać w jego komentarzach ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Jestem babowaty i g*wno Ci do tego propa. Dokładnie. Oczywiście zawsze najlepiej mnie zmieszać z błotem i ujść z tego czysto, co? sp_ike.gif Idę sobie z tego tematu bo znowu mnie zbłotem zmieszają, nie kocham już Was ;< (Tak użalam się, mwahaha...) staram się uciszyć sytuację smile.gif Albo chlopak ma rozdwojenie jazni albo jest naprawde pop... Dziwny. Ale ze wszystkich jego tekstow da sie niezle usmiac. Pierw mowi ze polacy to smiecie, potem ze Amerykanie sa "teh best" i dziwi sie ze rozmowa nie na poziomie :) (dlaczego te cytaty sa smieszne wdg mnie?, pierw rozpoczyna bojke mowiac kompletne bzdury, potem mowi ze wszystko zwalaja na niego i sobie idzie, a tera "uspokaja sytuacje") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Fajnie by bylo gdybys jeszcze powiedzial o kogo chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 PsichiX, łatwo się domyśleć że chodzi o naszego Bagniaka <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nieważne o kogo chodzi. Zbijamy się z cytatów a nie z ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Kopiuj/wklej nie boli. Otwierasz jednocześnie gm6 i 7 i kopiujesz z jednego do drugiego. Nie trzeba się bawić w konwerty. Tia xD https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry232193 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Proponuje aby w Valhalli nie dodawali się posty do licznika itp. Mr. Obvious, padlem czytajac to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 a to while jest idiotyczne czytałem artykuł .. głupszej rzseczy nie widziałem.. zamiast tego wystarczy wsadzic ifa do stepa.. bo co kurde dopoki a jest np mniejsze od 2 to ma sie cos tam dziac.. to moge se zrobic zmienna 'a' i w step if a<2 then costamPadłem ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Hahaha! Mam wrażenie że Michał zamiast się uczyć to wygaduje coraz większe głupoty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Wy się śmiejecie, a on stworzy nowy program :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 @UP: No wreszcie wybawiciel, a nie pseudo programiści. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=232349 Tutaj tylko tacy. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Pieter, albo jestem ślepy albo masz rację Rozbawiło mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=232349 Tutaj tylko tacy. ;> No a zwłaszcza ty <_< jakieś głupoty tam pisałeś... zapytałem krótko, a ty się wypowiadałeś a nic nie wiedziałeś. Takie cuś to nawet XxMichałxX by chyba zrobił. Chociaż głowy bym se uciąć nie dał :) BUHAHAHA!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 No a zwłaszcza ty <_< jakieś głupoty tam pisałeś... zapytałem krótko, a ty się wypowiadałeś a nic nie wiedziałeś. Dla Ciebie ktoś kto NIE zna OpenGL jest pseudo programistą, tym bardziej że dobrze Ci pomagałem. ave TWOJA STARA >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6079 Więc tak robie gre w ktorej widac deskę rozdzielcza samochodu i chciał bym żeby obrazek kierownicy obracał się np jeśli nacisnę strzałke w lewo to kręci się w prawo a jeśli nadusze strzalke w prawo to kreci sie w prawo prosze was pomóżcie MI !!!! :( :( :( :( :twisted: h4xor :twisted: CO WY ROBICIE JA TEż CHCę ODPOWIEDZI !!!! A NIE JAKIEś MINKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6079 Spójrz na datę tematu ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Spójrz na datę tematu ;s Spojrzał i co? Czy to zmienia fakt, że cytat jest śmieszny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Albo chlopak ma rozdwojenie jazni albo jest naprawde pop... Dziwny. Ale ze wszystkich jego tekstow da sie niezle usmiac. Pierw mowi ze polacy to smiecie, potem ze Amerykanie sa "teh best" i dziwi sie ze rozmowa nie na poziomie :) (dlaczego te cytaty sa smieszne wdg mnie?, pierw rozpoczyna bojke mowiac kompletne bzdury, potem mowi ze wszystko zwalaja na niego i sobie idzie, a tera "uspokaja sytuacje") Wat? ;o Nie powiedziałem, że amerykanie są "teh best". Nic na to kleju nie poradzisz, że taki jestem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8719&st=480 a co do mnie to ostatnio wciekły nauczyciel od techniki tak rozdarł mordę że aż mu żyła z łba wyszła :D takie sytuacje nie są śmieszne ... JAK NIE LOL ŻYŁA MU WYSZŁA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 pivot18: Witam... Jest to mój kolejny przykład =D Jak w temacie (jeżeli ktoś nie czytał to "Przykłąd gry rpg (+wchodzenie w drzewa i chodzenie na ukos)" Użyto tylko kodu GML. Staram się używać =D Bo się dopiero uczę =P Wszystko napisane prze zemnie... Mam nadzieje że się przyda :3 W nowych wersjach postaram się coś dodać =P Ja jak na razie postaram się poprawić błąd z pniem Wiesza się czasami przy nim jak skręcasz >.< Farkraj: eee... no jak ci to powiedzieć... gdzie jest ten przykład? HAHA XD Uśmiałem się xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 no bo jak można robić gre nie wiadomo ile? nie da sie robić tak długo.. Nasz kochany XxXMichalXxX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Dopisz wcześniej cytat "jak długo robileś grę?" "40 minut...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Gra nie ma żadnego sensu. To niem oże przyciągnąć na dłużej niż 3 minuty. Zrobić można w 10 minut takie coś. hm.. robiłem ją koło 40 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Zobaczcie jego warnloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 @up sądząc po Twojej wypowiedzi, Tymciu, to przeczytałeś mój raport :P . E: Usunąłem sobie windowsa do kosza :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Yhym. Dokładnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie dawajcie już tych linków, bo jak czytam swoje stare posty to mi się rzygać chce. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=176155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi