trolu122 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 tak sobie pomyślałem żeby założyc takie forumowe konto na rapidshare. mozna tam wrzucić jakis pliczek choćby zwykły pusty tekstowy i w ten sposób zbierać na konto premium. za każde pobranie dostaje sie 1 punkt, za 10 000 ma sie premium. troche nas jest więc jakby tak każdy ściągnął pliczek raz na jakiś czas by sie w końcu uzbierało, oczywiście z konta mogliby kożystacz wszystcy userzy, mogliby tam uploadować jakies inne pliki czy co tam by sie komu podobało i by sie jeszcze szybciej uzbierało, co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Zlecieli by się przypadkowi ludzie którzy szukali w Google "rapidshare premium za darmo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Uzbieraj 30 osób(czyli i tak dość dużo) to każdy będzie ten plik musiał ściągnąć jedyne 333 razy... takie proste co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 no wiadomo że to potrwa troche dłużej niż dzień, ale mozna w to włączyć osoby z poza forum znajomych albo ludzi z innych for Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Żadnych reklam mailami, żadnych społecznych akcji zbierania na jakieś konta itd. W takie coś, to się mogą bawić naiwne dzieci. Chcesz premium na rapidshare? Zapłać. Zamykam temat. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale posiadając konto premium rejestrują logowane nań ipki i jak będzie chyba powyżej 3 różnych to automatyczna blokada leci konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ale trzeba przyznać, że pomysł oryginalny. =D Najbardziej rozwaliło mnie: no wiadomo że to potrwa troche dłużej niż dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi