Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, Chcę się uczyć pixel art'u więc zapraszam Was do zamawiania grafik :) UWAGA KONIECZNIE TRZEBA PODAĆ WIDOK I ROZMIARY !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 To ja coś zamówię :P 1. Rozmiary: 64 x 49 px Widok Top-Down Co potrzebuję: Takiego stwora co dałem w załączniku tylko że z dodanymi efektami krwi, czyli te ręce z krwi itp. 2. Rozmiary: 32 x 32 px Widok Top-Down Co potrzebuję: Ludzika co trzyma broń na środku. Ubrany w jakiś czarny bądź szary strój. Ogólnie podobny do tego gostka co mam w załączniku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 UP Zrobiony nowy bohater ale monstera nie potrafie ''dobrze'' przerobic Pozdro PS zrobilem troche wieksza postac bo wyglada ona lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 W sumie to zmieniłemzdanie trzeba mi ludzi widok z boku gościu sprzedający zbroje oraz wrogowie charpia rycerz ork wilk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Na 100% zrobie Ci te grafiki tylko nie na dzis bo nie mam czasu :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 w sumie to już nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 zobaczysz jak zlecie sie tu masa noobów ze swoimi zleceniami to ci sie odechce :P nie bedziesz wyrabiał :D mam pytanie, gdybym podrzucił ci takiego "surowego" ludka tzn. kontur wypełniony kolorem wycieniowałbys go? edit: albo jakbym dał 1 klatke jak stoi zanimowałbys ładnie zeby chodził? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Patrz post 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Kamciog to nie moje grafiki ale w kompie ciągle są więc się komuś przydadzą :) Trolu jasne zapodaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 chodnik top-down 52x52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 zombiaczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Skoro to nie twój kolo to czemu napisałeś zrobione, i skoro chcesz się uczyć pixelartu to nie powineneś dawać cudzej grafiki, nawet jeśli należy do ciebie (była robiona dla ciebie), bo nie na tym polega trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja bym prosił takiego ładnie wycieniowanego ziemniaczka cowboyskiego :D no takiego z patykowymi nogami z ostrogamim, z kapeluszem na górze bulwy no i 2 kabury po lewej i prawej.. a w pozycji takiej od przodu a ręce takie jak cowboye mają przy pojedynku. Jedno oko taki przymrużone i taka cwaniarska mina. Rozmiary 128 na 128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Chodnik : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ten chodnik troszkę za bardzo rozmyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 chodziło mi o coś w rodzaju czterech połączonych płytek ale to też się przyda możesz dać takie jak są na obrazku w twojej sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Zalu to co mam w sygnie zostanie dodane do Soullanda ale mam nadzieje ze tamto jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Bo ja potrzebuję drzewko w widoku z góry rozmiar około 500*500 :] Tylko najlepiej jakby nie wyglądało, na zielone coś Da się coś zrobić :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 możesz dać takie jak są na obrazku w twojej sygnaturce Zripuj z sygnatury ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nie :P nie chcę naruszyć praw autorskich chociaż... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Pracę fajne... Jak będę potrzebował jakąś grafikę to będę wiedział do kogo się zwrócić... :D Te kafelki z twojej sygnatury sam robiłeś, czy to dzieło kogoś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 @zalu: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 o no tylko takie bardziej uliczne (szare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Bo ja potrzebuję drzewko w widoku z góry rozmiar około 500*500 :] Tylko najlepiej jakby nie wyglądało, na zielone coś Da się coś zrobić :] ? No jasne, że się da tylko bedzie ono robione w gimpie ew. cienie w paint. Już zaczynam robić Pracę fajne... Jak będę potrzebował jakąś grafikę to będę wiedział do kogo się zwrócić... :D Te kafelki z twojej sygnatury sam robiłeś, czy to dzieło kogoś innego ? To jest dzieło naszego grafika :) PS Trolu pocieniowac w paincie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 w czym chcesz, pocieniować czy co tam zeby wyglądało jak najlepiej :P nie jest mi to potrzebne tylko tak chce zobaczyć co bys z tego wyczarował :P jak bedzie mi sie podobalo to moze jak bede potrzebował cieniarza to ci cos podrzuce jeśli sie zgodzisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 To ja poprosze postac czlowieka prowadzacego aukcje. Cyzli musi miec mlotek do licytacji. Rozdzielczosc obrazka 32:32 piksele. Format bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi