Qubatron15 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tytuł: Cometis Gatunek: Logiczna (tak myślę) Opis: Oj no chodzi o to, żeby strącić przeciwnika korzystając z pocisków zachowujących się, jak kule billardowe. GRA TYLKO NA DWÓCH GRACZY. Nie ma single mode`a. Mam jedno pytanie: potrafi ktoś odgadnąć realia tej gry!? Ja próbowalem tego dokonać i mi sie nie udalo. Podpowiem, że nie są to walki kosmiczne, bo w tle niekiedy pojawia sie coś innego, niż gwiazdy. :D Download: https://gmclan.org/up4228_4_Cometis.html Rozmiar pliku: ok. 6,5 mb Autorzy: Qubatron15 "Programowanie" (bo nie ma scriptów): Qubatron15 Fabuła: brak fabuy gry Grafika: Qubatron15 z bratem (pomoc przy doborze tła) Muzyka: Marilyn Manson, Etherlords 2 Screeny: menu: https://gmclan.org/uploader/4228/Menu.jpg gra: https://gmclan.org/uploader/4228/Game1.jpg https://gmclan.org/uploader/4228/Game2.jpg UWAGA Gra posiada (jak narazie) wiele błędów (np. full-screen w menu wyłącza się prawym przyciskiem myszy, a tutorial to żenada). Można nazwać ją wersją beta. Zostaną one z czasem poprawione. Zamieszczam ten plik, ponieważ chciałem pokazać publicznie jeden z moich pierwszysh produktów. Więc nie zrazać się! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Naucz się wrzucać screenshoty w jpg - nie każdemu u się chce czekać minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie ma to jak pliki BMP z rozszerzeniem JPG :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie ma to jak zapisać jako BMP i uploadować na imageshack by tylko zmienił rozszerzenie... nawet nie ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ale wy kur** macie problemy tylko wam jeb**e screeny w glowie. Co do gry: Dźwięki: 2/5 nie ma zadnej muzyczki (jak sie nie myle) Grafika: 4/5 Grywalność 3/5 jeszcze nie skapilem w 100% o co chodzi Razem 3/5 EDIT: Ja nigdy nie sprawdzam screenow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zasysam. Ocenę dam w edicie :thumbsup: EDIT: Trochę nie kapuję o co w tej grze chodzi, ale nawet fajna jest. Grafika - fajowska. Muza - fajowska. Fabuła - średnia ;) Ocena: 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 MI się nawet podoba tylko grafike słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jak można nie rozumieć gry i dać 4/5 o_O ciekawe to może ja też zrobie jakąś gierkę z fajną graficzką, i nikt nie będzie wiedział o co chodzi, ja tam już zakapowałem, ale nie mam z kim grać. a 3 wstawilem bo nie ma singla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jak można nie rozumieć gry i dać 4/5 o_O Grabarz, mówiłem, że trochę nie rozumiem gry, nie, całkiem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a powiedz mi jak trochę można nie rozumieć gry?? gra się tak że trzeba tym jakby celownikiem namierzyć na punkt strzalu nastepnie wystrzelić i strzal odbijając się od ściany musi trafić w bazę przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubatron15 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Próbowałem robić single`a, ale AI przeciwnika jakoś mi noralnie nie wychodzi. Ma ktoś pomysł, jak stworzyć dla niego inteligencję? Fajnie byłoby, gdyby znalazła się osoba, która by pomogła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ja ci nie pomoge ale lepiej by było jakbyś napisał w dziale pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Średnia gierka, czasem nudna i za wolna, no i brak single playera ale to już inną drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi