Marek.S Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Co tu pisać. Często ktoś pyta więc zrobiłem przykład i napisałem skrypt sprawdzający podwójne kliknięcie myszki. Jest w miarę prosty w obsłudze i nie robi bałaganu w kodzie :P Skrypt wygląda tak: double_pressed( mb_left ) jeśli klikniemy na obiekt podwójnie, zwraca true. w create trzeba zainicjować skrypt przez: double_init() zastosowanie: GML if (double_pressed( mb_left ) = true ) { //akcja } resztę wyjaśni przykład Download: double_click.gm6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 dobrze napisany, prosty i praktyczny przykład. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Fajne. Ponieważ tak samo jak Misiek, dobrze napisane, proste i praktyczne :D 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Bardzo czytelny kod. Łatwy w użyciu. Polecam!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deus Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 zawsze się może do czegoś przydać komuś. Bardzo praktyczne. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Bardzo praktycznie odświeżyłeś. Przykład w porządku, prosty i zrozumiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Ale tak mi się zdaje, czy ludzie bardziej znani dostają dobre oceny, a ci nowi nie, chyba, że zrobią coś naprawdę porządnego? Bo ja tu nie widzę nic trudnego do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Popierma Nobodego, bo faktycznie tak jest, jak nowy cos zrobi to jest "eee lipne 1 lub 2/5" a jak zrobi to samo ktos bardziej znany to jest "super przyda mi sie 5/5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 przecież przykład jest dobry =/ Druga sprawa to to że wiele nie zawiera więc trudno go tak konkretnie ocenić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 faktycznie skrypt jest prosty, ale robiłem go pod siebie. Głównym zadaniem było aby nie bałaganił w kodzie, stąd jego prostota. Chyba zaraz też sobie piąteczkę postawie :D Nobody myślisz, ze ja nigdy jedynki nie dostałem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 fajny przykład i prosty w użyciu 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi