g-Enjoy Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jest pewien problem. Mam kartę PowerColor Radeon HD 2600 Pro 256/128. Niestety nie działa mi akceleracja 3D w Linuksie. Gdy zainstaluję sterowniki od ATI, przy każdym uruchomieniu systemu albo mam czarny ekran, albo mam ekran logowania i po zalogowaniu biały ekran. Nie, nie zainstalowałem xfce ani fluxboksa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zainstaluj Windowsa buhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zainstaluj Windowsa buhaha Bardzo śmieszne, wykluczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Czemu? przecież jak coś Ci nie chodzi instalujesz Windowsa i chodzi ;] no problemo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Czemu? przecież jak coś Ci nie chodzi instalujesz Windowsa i chodzi ;] no problemo ;] Nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na komercyjny soft... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na komercyjny soft...Ja wydałem i jestem zadowolony. Teraz Windows wcale nie jest taki drogi, zwłaszcza dla uczniów i studentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Dobra windowsiarze, zamykam ten temat i idę na kanał irc #linux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Użyj programu Envy do wgrania sterowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi