sfinkss Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Pewnie jak powiem, że i tak mi to nie robi róznicy czy mam 10 czy 10000 wejsc na bloga (chociaż oko cieszy^^) to i tak mi nikt nie uwierzy; ) Chodzi o to, czy istnieje jakaś metoda na nabijanie wejsć? (jak ktoś ma photobloga to wie więcej..ale chyba raczej nikt tu nie ma;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jak nie ma zapamiętywania IP, no to F5. Ew. edycja pliku z wejściami (ja tak kiedyś zawyżałem sztucznie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ale jedna sprawa ja sam sobie włąsnie nie mogę... wiadomo, rozpoznaje IP, a jakaś metoda zeby zmienic moje ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Neostrada? Wyjmij zasilanie i wsadź zpowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 nie ; ) a programy które ukrywają moje IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A może taki programik Ci się spodoba? http://www.milnersolutions.com/netprofiles/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 a programy które ukrywają moje IP?Tor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ale czy to zadziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Tak, to zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ewentualnie baw się bramkami proxy, serwerami proxy lub programami typu Steganos Internet Anonymizer (czy jakoś tak). Chociaż i tak najlepszy jest TOR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi