Egzekutor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tytuł:Solitary yeoman Gatunek:Strzelanka Opis:Musimy strzelać w przeciwników i przechodzić do kolejnych misji. Download:Ściągnij Rozmiar pliku:7176KB Autorzy:Ja Programowanie:Ja Fabuła:Ja Grafika:Game maker i troche mojej Muzyka:Game maker Screeny: https://gmclan.org/uploader/3909/Screen_shot2.png https://gmclan.org/uploader/3909/Screen_shot1.png Gdy screeny są takie szerokie dawaj same linki, ok ? Snake dobra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 żal, 7 mb :0 ale ściągnąłem, zobaczyłem i stwierdziłem, że... 2.5/5 na zachętę xD dobra, niech stracę: 3. LOL i nie dawaj linków do uploadera... https://gmclan.org/up3909_4_Bez_nazwy_demo_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jak na jedną z pierwszych gier to ujdzie, ale grafika do kitu (z GM), engine gry nie Twój, no ale będę wyrozumiały i dam: 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Szkoda tylko, że połowa efektów to przerobione przykłady :/ Dam 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 i tak myslałem że będzie gorzej :P A moglibyście mi powiedzieć co by można było dopracować oprócz grafiki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 i tak myslałem że będzie gorzej :P A moglibyście mi powiedzieć co by można było dopracować oprócz grafiki?? silnik. brum brum, hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Bez ściągania stawiam 1. Od razu widać że przerobiony przykład. Nie ma tolerancji dla czegoś TAKIEGO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Bez ściągania stawiam 1. Od razu widać że przerobiony przykład. Nie ma tolerancji dla czegoś TAKIEGO ! Dokładnie, tego najbardziej nie lubię. Bo kogo mam oceniać? Ciebie czy twórcę przykładu? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Marna grafa, straszliwie duży rozmiar, nie twoja muzyka. Chociaż pomysł jest dobry. Ocena: 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 sterowanie cienkie ale fajny dźwięk granatu a poza tym zmień jedną rzecz ŚRODKOWY PRZYCISK MYSZY nie każdy go ma ok? grafika do D.... programowanie wydaje mi się że pożyczyłeś se przykład od Jakluba ale że to Twoja pierwsza gra stawiam 3/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 no to jest przerobiony przykład a co jest nie tak ze sterowaniem? Aha i co do grafy to mówicie że kijowa bo na paincie czy że piksele za duże? To zrobie że trzeba kolizje z tą dyskietką żeby gra się zapisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 zrób żeby chodzić w strone myszki a nie 4 kierunki, nie wiadomo co wcisnąć żeby iść w lewo lub prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 czyli np. samo 'W' i 'S' tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 czyli np. samo 'W' i 'S' tak? yhy, i do tego najlepiej, żeby A i D heros szedł bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 może tak zrobie zastanowie się jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 nie twoja muzyka A znasz kogoś na GMClanie, kto zrobiłby własną? Jedynie LudziX mi przychodzi na myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A znasz kogoś na GMClanie, kto zrobiłby własną? Jedynie LudziX mi przychodzi na myśl.ej :twisted: a ja, Jakim i Snake :P ? @topic : gra jak na pierwszą grę jest taka sobie i normalnie dałbym 3 - z drugiej strony nie napisałeś jej w całości ale przerobiłeś przykład więc ocena spadnie do 2 :P Ucz się, ucz i przykładaj się a napewno ocenki będą coraz lepsze. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A znasz kogoś na GMClanie, kto zrobiłby własną? Jedynie LudziX mi przychodzi na myśl. Ja robie własną. Lecz musze przynać że zbyt mało osób robi własną muzykę aby wymagać by każdy miał swoją. 2/5, nudne, nie dopasowana grafika itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrys Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja daje 4/5 A ja daje warna. Za złamanie 19-go pkt regulaminu. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 A przeszedł ktoś całe demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 A znasz kogoś na GMClanie, kto zrobiłby własną? w tripie jest moja ;D i jeden kawalek ludzixa. wbrew pozorom FL nie gryzie z drugiej strony wiadomo ze to tylko amatorskie gry nie trzeba byc czlowiekiem renesansu i robic wszystkiego od 0 (w wiekszosci przypadkow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 A przeszedł ktoś całe demo? Takie coś to sam sobie najpierw przejdz bo to jest "prawie" mozliwe, a wszyscy wiedza, ze prawie robi wielka roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Grabarz opowiada prawie fajne teksty. Czemu ta gra nie ma jakiegoś normalnego tytułu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 przeszedłem jakbyś nie wiedział :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Grabarz opowiada prawie fajne teksty. Czemu ta gra nie ma jakiegoś normalnego tytułu? Nie dobijaj mnie stary, i tak już mam dość tej reklamy z "prawie" (jesteś prawie fajny) Ta gra nie ma wyobraźni tak samo jak jej autor, dlatego nie ma tytułu, a jak czytałem regulamin, nie było tam jakiegoś punktu o nie pisaniu postów w stylu "moja giera"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi