LolikZabijaka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 siema czy mogę prośić grafike auta HUDSON TERRAPLANE COUPE widzianego z góry wymiary 160x70 macie tu też jego grafikę dla wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 siema czy może mi zrobić grafike auta HUDSON TERRAPLANE COUPE widzianego z góry wymiary 160x70 Siema, Czy może zrobić ci grafikę. Tylko on jest teraz bardzo zajęty. Jutro napiszę do Czego i zapytam się na kiedy to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a sorry zrobiłem błąd zara poprawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Może spróbuj z GTA London wyciągnąć obrazek tego auta :D Bo tam na pewno było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Masz, może ci się przyda. Tadam :w00t2: PS: Sam korzystałem z tej strony kiedyś..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi