Ajot Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A to niby czemu ? =| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Czemu Olechowski czy czemu będzie masakra? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Jak zostanie Leszek Kaczusia to premierem w jakis nie wyjasniony sposob premierem zostanie Jarus kaczusia i bedzie 3 wojna swiatow + = stan wojenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 czemu masakra... Dla zwolenników Tuska radze obejrzeć taki film jak Nocna Zmiana, w którym to okazuje sie jego prawdziwe Komunstyczne Oblicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 http://bi.gazeta.pl/im/4/2953/m2953834.jpg Tekst ten mnie dobił totalnie xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 I mówia ze bezrobotni nie maja pracy bo jej nie ma na rynku. To raczej jest tak ze bezrobotny nie pracuje bo nie lubi pracowac z glupkami(chodzi np. o cyrk w Warszawiee na ul. wiejskiej :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Prezydentem powinien zostać Olechowski ;)A żebyś wiedział. Dla zwolenników Tuska radze obejrzeć taki film jak Nocna Zmiana, w którym to okazuje sie jego prawdziwe Komunstyczne Oblicze.Który jest bądź co bądź filmem komercyjnym, propagandowym stworzonym przez przeciwników. A jak Kaczyński wygra, to już będziemy mieli 4 Rzeczpospolita - panstwo policyjne. Naobiecywali takich pierdol i tyle, a Tusk w stosunku do nich jest realista. Kaczynski pieprzy, ze PiS to parta prawicowa, a smierdzi socjalem z daleka. Blizej mu chyba do programu SLD i LPR niz PO. Sadam: Czemu 50% przedsiebiorcow glosowalo na Tuska, a tylko 20% na Kaczynskiego? Czemu centralna i zachodnia Polska stoi za Tuskiem, a badzmy szczerzy, biedniejszy wschod za Kaczynskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Bo bogatszej cześci społeczenstwa bardziej sie bedzie opłacać posaidzć kolejnego komucha na stołku prezydenta ? Taka prawda, mielismy władze komunistyczne przez całe 4 lata, w Parlamencie - SLD, Prezydent - Kwaśnieski - dobrze sie wam żyło ? Codziennie afera, ktoś kogoś okradł, kupił ustawe itd. Nie chce takiej Polski. . . Chce Polske z Tradycjami. Nie wiem czy widziales spoty PiSu, i Kaczynskiego. w Przeciwienstwie do Tuska, ten nie mówił tylko o tańszych podatkach, mniejszym vacie i innym pierdołach związanymi z Finansami. On chciał przekazać wszystkim, jaką chce widzieć Polskę. Chce Polskę Swobodną, z Tradycjami... Finanse, nie są takie ważne. Zresztą -Samą Konfontacje Tuska z Kaczorem można uznać za Wygraną dla Lecha. Donald, nie dośc że nie miał co mówić po 20 minutach programu, to na dodatek pod koniec w czasie swoich 60~ sekund, zaczal mówić jaki to Kaczynski jest zły... Żałosne... Zresztą - Dla mnie prezydnetem powinien zostać Leszek Bubel, Jednak jezeli w 2 turze mamy tych 2 kandydatów zdecydowanie stawiam na Lecha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Wg. mnie żaden z tych dwóch kandydatów nie zasługuje na mój głos, nie pójdę do wyborów <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 bo jestes za mlody :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Lepper powinien wygrac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ej, nie czepiajcie się Bigsharka, że jest jeszcze młody! Przynajmniej ma fajnych przyjaciół z domu pani Foster. :) I tym optymistycznym akcentem zamykam temat, bo już od polityki żygać mi się chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Października 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A ja jako człowiek który może odpowiadać w zamknietych tematach, dodam: Nie wiesz na kogo zagłosować? Lubisz bliźniaków? Pamiętaj! Jeżeli na Kaczora, to na Donalda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi