Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Niczym Pietrus co walczył z wiatrakami... Znaczy się Don Kichot... I popieram Bewuo! Reklama Tuska w TV jest głupia! Bo tylko Tusk pracował, reszta się obijała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Tusk - człowiek pracy. Kaczyński - człowiek podawany na obiad :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 BABY TO NIE LUDZIE!! =PPPP hehehe ;] W zupełności popieram. :D A tak poza tym, to zmieniłem nazwę na trochę bardziej odpowiadającą ostatnim wątkom. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Heh,niektóre jednak dziewczyny są fajowe,ale nie lubią taki gatunek jak my,czyli łamacze klawiatur xD Co do tego tematu to http://www.stanislaw.piechula.pl/,na PO ,na PO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 LOL, ale reklamę robisz swojemu kuzynowi xD . Nawet taka jedna z mojego bloku startuje na pOSŁA z PO. Nawet ma stronkę w domenie info.pl xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 LOL, ale reklamę robisz swojemu kuzynowi xD . Nawet taka jedna z mojego bloku startuje na pOSŁA z PO. Nawet ma stronkę w domenie info.pl xD . <{POST_SNAPBACK}> Piechula to kuzyn Firemarka ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Lol, a co myślisz ? :D Fire rodzinke popiera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 lol,BIgshark tak.Piechula jest mym kuzynem,kuzynem Piechuli xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Największa wada: niepoprawny optymizm;Ten tekst mnie rozwalił :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Hah,ja nic nie gadam,że on lekko taki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Czemu nikt już nic nie pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Bo temat się wyczerpał :D Ktoś rzuci jakiś nowy text to zaraz się rozkręci x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 To ja rzucę xD : Czytaj helpa, będziesz Wielki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 no ale help po angielsku a nie wszyscy znają angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 aleś palnoł :P,ale jest www.translate.pl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Czytaj angielskiego help'a bedziesz wielki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Też problem. Słownik w rękę London i po sprawie :D . Ja sam tak się z helpa uczyłem, bo za chiny nie rozumiałem pewnych słów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 tak tylko że ja bym mósiał całego helpa tak ze słownika przetłumaczyć bo angielskiego sie nie ucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 I co z tego? Ja też tak robiłem i spoko :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 i co ja bede szukał w słowniku jednego wyrazu dwie minuty. jak zaczynałem na gm to nie patrzyłem do helpa tylko kombinowałem z klockami i tak sie czegoś nauczyłem tylko z kodowaniem gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 "Im lepiej znasz angielski, tym lepiej pracuje ci się na kompie." - myśl dnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Popieram,można też odwrotnie zrobić np. 'kill cat' może ktoś nie wiedzieć,ale może sie pokapować podczas gry :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Października 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 To jest jednak lepsza parodia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Niezłe teraz tylko takich 100.000 wydrukowac i przed druga tura wywiesic w calej POLSCE :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A mnie wkurzył fakt, iż Tusk wyprzedza Kaczora o te kilka %! Jak Tusk zostanie prezydentem, to polska zejdzie na psy, albo będzie tak samo... Zobaczycie i pożałują swego wyboru zwolennicy 'prawego i czystego' Tuska... ;] Tusk wydaje mi się jakiś... 'liżący d...'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Tusk z tym ślubem to sobie zepsuł reputację. Karierowicz. Ale Kaczyński też nie lepszy taki fałszywy, a do tego grubiutki i wygląda jak kaczor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Prezydent powinien być gruby! :P Co to za prezydent, taki chudy? Wyobrażacie sobie chudego Wałęse albo Kwasa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Prezydentem powinien zostać Tusk. Precz z Kaczyńskim i całą tą psychopatyczną bandą Rydzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Kolejna partyjka plakatów :D : Ten ostatni, to to samo, co zapodał Gnysek w pierwszym poście, ale w lepszej jakości :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Prezydentem powinien zostać Olechowski ;) A jak się Kaczyńscy dorwą do włądzy to dopiero będzie masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi