johny13 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Siema, jak zrobić coś takiego by: Było pole tekstowe, w nim by się napisało np. "Cześć" i obok button zapisz plik, i wybieramy lokalizacje i zapisuje nam sie jako np. nazwa_pliku.txt . Wiecie jak coś takiego zrobić, proszę o pomoc... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 zrobiłem przykład, myślę, że powinien Cię zadowolić. Do stworzenia pola tekstowego użyłem dll'a Pieter'a. Także wiesz dla kogo creditsy :P pole formularza, zapisywanie tekstu do pliku.rar ps. aby działało musisz wypakować projekt i dll'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 ok, a ja powiększyć to pole? chodzi mi o wysokość , bo to jest troszkę za małe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 nie da sie. byś musiał zrobić własne albo użyć innego dlla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a jak zrobić własne? :) pliska odp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 no po prostu narysować prostokąt a na nim tekst :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 no wiem, ale jak zrobić aby tam było można pisać i zapisywać tak jak w tym przykładzie co ty zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Użyj MaxWinApi Dll, pole rich text edit. Poszukaj na gmc.yoyogames.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 nie ma sensu do jednego pola używać winapi. Poza tym tworzenie jest skomplikowane i ciężkie dla początkujących :P zaraz coś pokombinuje :) Edit: pole_tekstowe.gm6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 no, spoko wielkie dzięki :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi