Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Witam o tuz jest to moja pierwsza gra zrobiona The Ball ona jest bardzo prosta wystarczy czeba sobie trafic w piłeczki zeby zdobyc punkta juz nie bawem The Ball 2 a to jest strona moich gier narazie tam nic nie ma ale juz dzis planuje ją dokonczyc tam w download będą gry itp. foto zapowiedzi gier jakie wyjdą!! http://www.Rockwergames.prv.pl a to link do pobrania gry: http://www.members.lycos.co.uk/newersoft/TheBall.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Coś nie działa ten link... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 maximal: kliknij prawym przyciskiem myszy i daj zapisz element docelowy jako wtedy powinno pójść woozie: takie klikanie w piłke to rozrywka na pół minuty ale nie jest źle pozatym jak kliknąłem na piłke to ona pojawiła sie za mapką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dzięki london, już mam! A co do gry to nawet fajna jak na pierwszą! :) Przynajmniej dałeś jakiejś muzuyczki i zmieniłeś tło. Mógłbyś zrobić jeszcze jakieś bonusy bo ciągłe klikanie w piłke jest troche nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ludzie, litości. Przecież to przykład hit the ball, ze zmienioną grafiką na sprity z Game Makera jeszcze na dodatek. Ocena: 1/10! Trochę własnej inwencji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Kicha, kaszana z bigosem i bigos z kaszaną :sleeping: Jeszcze ocenka :] -10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Tymon, masz coś do kaszanki tudzież bigosu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Nie mam ale jak się to połączy to dość niesmacznie to wygląda :] Tu też moje poruwnanie gry do bigosu z kaszną x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 co do gry to nawet fajna jak na pierwszą! Dla mnie gra nie jest zbyt dobra , Choć pamiętam ze moj Cairo 1 tez był słaby a trójka to już majstersztyk. Dlatego też życzę ci aby druga częśc była dużo lepsza od pierwszej. Aczkolwiek pierwsza częśc nie dorasta do pięt grywalnością Unrealowi i Far Cryowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja i tak uważam że ta gra nie jest najgorsza. Przynajmniej jest coś zmienione (mam na myśli tło i muzykę), a nie w całości przepisane od Marka Overmarsa. Poza tym początki zawsze są skromne. Nie sądzę żeby ktoś pierwszy raz siadł do Gm'a i od razu zrobił rozbudowaną grę 3D. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja i tak uważam że ta gra nie jest najgorsza. Przynajmniej jest coś zmienione (mam na myśli tło i muzykę), a nie w całości przepisane od Marka Overmarsa. Poza tym początki zawsze są skromne. Nie sądzę żeby ktoś pierwszy raz siadł do Gm'a i od razu zrobił rozbudowaną grę 3D. :)Jesteś w błędzie mój przyjacielu x] Ino ja napisałem (jedną z) pierwszą grę w 3D. No może nie aż tak strasznie rozbudowaną ale była :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 W takim razie zwracam honor :) : Początki prawie zawsze są skromne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dzisjaj lub jutro będzie juz Nowa Częsc The Ball 2 lub Jakąś FIFE zrobie lub cos dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Eee... To ty się tak od razu do FIFY zabierasz? :blink: To nie takie proste... Radziłbym najpierw opanować podstawowe umiejętności. ;) PS: A, i jeszcze jedno: jakie zmiany zamierzasz wprowadzić do The Ball 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Okej The Ball 2 Będzie lepsze sami sie dowiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 The ball jeden to zgapka z gazety Komputer Świat - Twój Niezbędnik. Więc zrób coś czekawego. Acha bigshark jeśli zobacze twoje Carino 3 i porównam gry innego twórcy (nie mogę powiedziec kogo) to odrazu mówie(bez obrazy) że chociaż nie widziałem żadnej z gier twoja bedzie gorszym majsterszytkie.Ale i tak dla mnie bedzie BDB bo sam nie umiem jak narazie zrobic lepsze.A jeśli chodzi o jedna z lepszych gier polskich to polecam Kulkis narazie jest tylko beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 :death: Moja pierwsza gra była w całości moja... Chodziło się ludkiem po labiryntach, wykonując proste questy... A The Ball to nic wielkiego. Przykład z własnymi grafikami... Jeszcze jeden taki zmieniony przykład to normalnie nie wytrzymam :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 ZAPWENIAM ZE THE BALL 2 będzie lepsza grafika lepsze elemanty juz mam pomysl jutro czyli w poniedzialek najprawdopodobniej będzie lub z pon. do wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Witam poprawilem link do The Ball juz działa juz zrobilem The Ball 2 jest w nowym Temacie na Gotowe Gry i Programy zapewniam ze The ball 2 jest lepsze i trudniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 a Więc ta gra jest trudniejsza zapewniam na 100% lepsza grafika i lepsze wszystko jest lepsze więcej przeszkud czas po the ball 2 zrobic gierke planuje juz węzyk jak na komórce np. NoKIa a o to link do pobrania The Ball 2 powered by D@wid http://www.members.lycos.co.uk/newersoft/TheBall2.exe Zapraszam na www.Rockwergames.prv.pl moja strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Bigos. Nie opłacało się nawet nowego tematu zakładać, ale ucz się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 wes gosciu ta gra The Ball 2 jest wporzo jak ty jakies gry robisz to cie nikt nie krytykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Przyjacielu, opanuj się. Robię gry i mnie też krytukują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 BigOs. Na początek pare słów o tym gdyż to akurat mnie najbardziej zbulwersowało. Otóż wkurzają mnie najrozmaitsze odmiany mojego pięknego nicku. Najwięcej jest tych związanych z owadami. Był już BigTrzmiel, BigMucha, ale z Wielką osą naprawde się jeszcze nie spotkałem. A teraz pare słów o grze. Jest ona lepsza od pierwszej części aczkolwiek nadal grywalnośc taka sobie. RADA BIGSHARKA: zamiast tworzyć kolejne części Gry The Ball , wymyśl jakiś ciekawszy pomysł który będziesz chciał zrealizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Września 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Tematy sklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 wes gosciu ta gra The Ball 2 jest wporzo jak ty jakies gry robisz to cie nikt nie krytykuje <{POST_SNAPBACK}> A czego ty się spodziewałeś po pokazaniu gry na forum ? Samych najlepszych opinii ? Krytyka raczej powinna być żebyś wiedział co jest nie tak itp. wkońcu jakoś ocenę wystawić trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Nie wielka poprawa. Dla mnie to nadal Hit the ball, ale z większą ilością objektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Hrrrr...Hrrrrr... Jeszcze raz dasz Instalke to zamorduje kijem od szczotki! :P Co do gry.... czy słowo Najtmer coś wam mówi xD ? Nie twoja grafa, silnik pewnie tez nie twoj... wrzucenie gry w instalke... [ Bede ci to wypominal :P ] Ale jak Tymon napisal "Ucz, sie Ucz" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A ja mam taką propozycję - jak robicie gry, to starajcie się, żeby były jakieś ambitniejsze :P . Ja z chęcią bym pograł w jakiegoś pacmana albo snake amatorskiego :P . Przykład na pacmana jest razem z Game Makerem, a przykład na snake w downloadzie na GMCLAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A ja mam taką propozycję - jak robicie gry, to starajcie się, żeby były jakieś ambitniejsze :P . Ja z chęcią bym pograł w jakiegoś pacmana albo snake amatorskiego :P . Przykład na pacmana jest razem z Game Makerem, a przykład na snake w downloadzie na GMCLAN. <{POST_SNAPBACK}> Łohoho, ale mi to ambitniejsze , pewnie znowy dadzą pacmana z GM tylko że ze zmienieną grafiką (np. pacmanem jest np.świstak, a duchami są duże Rekiny.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi