CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Robie gre 2D potrzebuje grafiki misia ktory idzie w lewo w dol w prawo i w gore,wymiary ok.64X64.Miś koloru żółto niebieskiego,umieszczam w creditsach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 sądząc po misiu,chodzeniu w 4 strony świata,widać już że gra będzie lipna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 No moja druga dopiera więc wszystko jest możliwe XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 No moja druga dopiera więc wszystko jest możliwe XD Zakładam,że tej gry - skoro będzie kiczem - nie wstawisz w neta? :] Dobra,pewnie że nie :D No więc nie możesz narysować jakiejś pierwszej lepszej postaci ?? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 sądząc po misiu,chodzeniu w 4 strony świata,widać już że gra będzie lipna ;) Jakaś aluzja do mojej wspaniałej gry "Skarby Misia"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nie żadna aluzja,nawet tej gry nie znam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Korodzik do Nikasa mówił o tej aluzji... A co do misiów to zrób tak jak ci mucco radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi