Matyx Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tytuł: BBox Gatunek: Platformówka, logiczna Opis: Jest to gra polegająca na utorowaniu sobie drogi do wyjścia. Są cztery poziomy, co poziom zwiększa się liczba urządzeń które trzeba wykorzystać by dostać się do mety. Urządzenia: Box - Skrzynia PipeBox - Rura TrampolineBox - Trampolina GraviBox - Skrzynia Grawitacyjna Download: http://www.gmclan.org/up3249_4_BBox.html - Naprawione blokowanie. Rozmiar pliku: 1054 KB Pauzę się włącza enterem. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Demo nie posiada Grafika: Ja Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/3249/Screen...n__10_20_16.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Hmm. Widziałem gdzieś podobną grę, ale o innej grafice. Mam nadzieję, że to nie przerobiony przykład :) Grafa: 4/5: Trochę marna, ale da się grać :) Muzyka: 1/5: Brak muzyki, chociażby dźwięku z GMa :confused: Fabuła: 2/5: Była gdzieś taka gra, dlatego fabułę nisko oceniłem :) Grywalność: 4/5: Trochę niewygodne sterowanie WSADem :confused: Ocena: 2.75/5 czyli w zaokrągleniu 3 gwiazdki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Grafika: 2/5 - nic specjalnego Muzyka: 0/5 - Nie słyszałem Grywalność: 1/5 - Bohater blokuje się na wszystkim, co praktycznie uniemożliwia zabawę. Ogólnie: 1, sam nie wiem, dlaczego postawiłem 2 ;p Popracuj, jak najszybciej usuń to blokowanie się na wszystkim. Dodaj poziomów oraz objektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyx Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Webzir, naprawde aż tak cienko z grafą? A tak się starałem <_< EDIT: PixelArt to dla mnie "czarna magia" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 grafika: zła nie jest, ale cudna też nie 3.5/5 muzyka: brak :huh: ale że demo to nie przykładam do tego wagi ;) ogólnie: Źle nie jest, choć nie lubię gier tego typu, dodatkowo w drugim levelu, zaraz jak zaczynamy, i podskoczymy w górę przy tych srebrnych blokach, to heros się zacina i pozostaje tylko restart gry. Ale źle nie jest, dam 3 na początek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Grafika: 2/5 marnie,ale sam profesjonalistą nie jestem :jezor: Muzyka: 1/5 nie słyszałem?? Fabuła: 3/5 w miarę,ale jest Grywalność: 3/5 może być (2+1+3+3):4=2.25 W zaokrągleniu 2 :rolleyes: Pozatym gierka nie zbyt przypadła mi do gustu,jednak szanuję twórcę i liczę, że full wersja będzie ok :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 TuxMan:nie rozumiem ludzi którzy piszą grafika marna,ale mimo to wstawiają 4 gwiazdy za nią :| co do gry..hmmm te brak dźwięków trochę irytuje lecz da się grać ;) ja postawie 3 za grafę bo zrobiona jest tak na 2 gwiazdy,ale twoja i za to plusik. gra ogólnie na taką mocną 3 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Grafika:3/5 eeeh Dźwięk:0/5 chociaż jak by byl to bylo by fajniej Grywalność 2/5 postać sie wcina i wogole Fabuła0/5 nie ma żadnej bo chodzisz ludzikiem ogólem 1 ale dam 2 bo zes cos zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi