Feynorn Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Może mi ktoś powiedzieć jak kupuje sie Pro do GM7? Czytalem w FAQ ale jak wchodze na strone yoyo i daje na kupowanie to kaza mi podac Card Security Number. Pogubiłem się w tym wszystkim i nie wiem o co w tym chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Card Security Number to ostatnie 3 cyfry na odwrocie karty, tam gdzie dajesz podpis. Są to więc pozostałe numery, za numerem karty który widnieje też z przodu. Karta może być kredytowa, może być debetowa - byle z opcją zakupów przez internet (ale nie mTransfer czy coś takiego). W mBanku usługę aktywuje się telefonicznie, jak w innych bankach - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Dobrze, więc jak wypełnie to pole to w jaki sposób kasa do nich dojdzie? Sami sobie jej przecież chyba nie będą mogli z karty wziąć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Będą - płacąc kartą przelewasz pieniądze z karty do ich kont. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Wypełniajac to pole potwierdzasz, że jesteś właścicielem karty lub ją ukradłeś, bank sprawdza to ze swoją bazą i albo daje firmie kasę w Twoim imieniu, albo wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Czyli wystarczy że wypełnię ten formularz i nie trzeba będzie nigdzie więcej chodzić? I to bezpieczne, czy tak? Czyli "Card Security Number (3/4 digits)" to nie jest PIN do karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Niee, to poprostu 4 ostatnie znaki z kodu karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 No to mam inny problem teraz :boxed: Nie mam do karty konta dewizowego czy jakos tak, wiec mozna nim placic tylko w PLN. Da sie jakos przelac bez tego, albo jakims sposobem wplacic kase na PP a z PP do yoyo? Nie mam pojecia, wie ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi