Woozie Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Pomozcie mi jezeli wdizicie ten post u gury i powiedzcie jak sie film dodaje do gry!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 co do tego odbijania piłki od ścian to wpisujesz przy kolizji z klockiem move_bounce_solid(false); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Widzy że czytasz Komputer Świat - Twój niezbednik skoro robisz ta gre. Jeśli chodzi o te film to tu masz wszystko na ten temat : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=1240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Marmot: racja, pomyliło mi się :) Ale wiadomo o co chodziło... Woozie: przecież jest klocek collision with... :] I następnym razem dawaj linka do screena, a nie zawalasz całego posta jednym obrazkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Września 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Pomozcie mi jezeli wdizicie ten post u gury i powiedzcie jak sie film dodaje do gry!! Sam sobie pomóż leniu jeden, nikt nie będzie prowadził za rączkę. Zamykam temat, bo się bez sensu robi. Co nowy kłopot, to nowe pytanie na forum. Przecież wszystko ma się pod ręką, a jak się samemu nie nauczy, to niech w ogóle się nie bierze za tworzenie gier, mnie jakoś nikt nie uczył i nie miałem żadnych tutoriali ani przykładów prócz tych dołączanych razem z programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Nie wiem w czym robisz te scrreny, ale może obcinaj zbedne białe pole ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi