Zając Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 chciabym zrobić bijatykę o DB, ale niezbyt umiał był ją zaprogramować, dlatego też szukam chętnego który zrobił by ze mną tą gre, ja zrobiłbym menu, przygotował grafike postaci itp, a ktoś by stworzył silnik gry, chętnych zapraszam na gg 7725497 bijatyka byłaby 2d, i wyglądała by mniej więcej tak: http://xthost.info/Zajac/walka.bmp tak wyglądała by grafika postaci, no i jeszcze areny na tło dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Zając ja mam swój projekt.Ale jak będę miał troszke czasu to pomoge.To jest twoja grafa??BO jak tam to daj znac bo potrzebuje grafika do tła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 to nie moja grafa, to są różne przeróbki spritów, jedynie facesety sam zrobie, ale ja nie chce pomocy przy porjekcie, tylko twórce projektu, bo ja nie mam pojęcia jak bijatyke zrobić, ja bym twórcy gadał co i jak, i dał grafiki dźwięki itp, w programowaniu to bym jedynie podstawy porobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Ja moge się podjąć tego banalnego, aczkolwiek ciekawego projektu. Jestem Za a nawet na TAK. I to nie będą duże pieniądze. Naprwade zapewniem cię że twój portfel od tego nie wyszczupleje. Jest jeszcze jedna rzecz ważniejsza od tych materialnych. Otóż chodzi mi oto że to ja będe miał 51% projektu i będe zapisany jako główny autor a ty jako grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Ja moge się podjąć tego banalnego, aczkolwiek ciekawego projektu. Jestem Za a nawet na TAK. I to nie będą duże pieniądze. Naprwade zapewniem cię że twój portfel od tego nie wyszczupleje. Jest jeszcze jedna rzecz ważniejsza od tych materialnych. Otóż chodzi mi oto że to ja będe miał 51% projektu i będe zapisany jako główny autor a ty jako grafik. <{POST_SNAPBACK}> Zagadaj na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Zając,pożałujesz i to zdrowo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Jako redaktor zarówno GMClanu jak i Administrator HMT (bardziej ci pewnie znane) nie polecam tego ruchu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Ja ci pomoge juz napisalem do ciebie na gg ale cie nie ma odpisz na gg: 6974395 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Każdy by tak chciał jak zając miec prgorramiste ale byc głownym "producentem".Ale powtórze innych dobrze na tym nie wyjdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi