Exigo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mam pewien problem... myszka, którą posiadam, spadła mi i strasznie szwankuje lewy przycisk (prawy troszkę). Aby naprawić chwilowo problem zmieniłem w panelu sterowania, z praworęcznych, na leworęcznych.. dzięki temu mogę klikać jak normalnie (lewym ale bez prawego...) Prawdziwy problem rozpoczął się gdy włączyłem MS Painta, bo chciałem porobić kilka grafik... no i zaczęły się schody, bowiem w paincie do rysowania używa się dwóch przycisków jako inne kolory... niestety jest to ogromne utrapienie dla grafika. :( Czy jest jakiś sposób, aby przyciski - lewy i prawy, zastąpić jakimiś literami albo czymkolwiek na klawiaturze? Czyli np. lewy zamienić na 1 a prawy na 2 (w klawiaturze numerycznej) ? Może jest inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Używaj zamiast tego Ctrl+Lewy przycisk myszy (w twoim wypadku prawy przycisk myszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 A czy tak ciężko jest kupić nową myszkę za 20 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 @Pieter: Istnieje szansa dopiero jutro... więc dlatego napisałem ten temat. @Shocker: Coś nie wychodzi, być może źle to ująłeś, albo jestem niekumaty. :P Edit: Pieter: Aj, jutro jest niedziela, więc pojutrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ctrl+LPM to jest używanie trzeciego koloru (masz tam na dole dwa kwadraty, i one są na takim tle - to tło to jest ten trzeci kolor). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Shocker: Dzięki, uratowałeś mi życie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 @Pieter: Nie przesadzaj,myszkę od 7zł można kupić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Już sobie kupiłem... :P @Adam: Kulkową? W optycznej za sam laserek prawie dwie dyszki :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi