Kaara Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Sorry ze taki durny temacik zakładam ale proste pytanie mam jak zrobić aby itemy podazały za playerem w Backpacku autorstwa Yody? Sorry za moją niewiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Moze viewy ustawic i odpowiednio zmodyfikowac kod uwzgledniajac te viewy. No ale to juz samemu sie trzeba babrac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No to źle bo myslałam ze bedzie z tym mniej roboty Yoda napisał cos takiego: if ( inEq == 1 ) { x = obj_Backpack.x + ( posInBp*32 ); y = obj_Backpack.y + obj_Backpack.posY; } tylko nie mam pojecia co wstawić zmiennej posInBP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 GML if ( inEq == 1 ) { x = obj_Backpack.x + view_xview[0] + ( posInBp*32 ); y = obj_Backpack.y + view_yview[0] + obj_Backpack.posY; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tylko jeszcze koffany PsychiX'iu, lub ktokolwiek inny powiedz mi co dac zmiennej posInPB, bo jak ustawim na 1 to idze tylko do pierwszej jak 2 to do drugiej itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jak na moje rozumowanie jest to miejsce w plecaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 TAk to miejsce w plecaku tylko szukam i szukam jaką zmienną Yoda okreslał to jaka ma byc pozycja itema, moze zaraz znajde Nie no ja nie daje rady ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi