kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Moge zrobic napisy za darmo :) . Prosze o podanie: Tekst: tutaj wpisujesz tekst jaki ma być napisany Kolor: kolor tekstu lub styl Tło: możesz podać link do obrazka lub tematykę tła Rozmiar: rozmiar w pikselach Inne uwagi: inne uwagi dotyczące tekstu i całego obrazka np. -jakieś ognie lub jakaś krew albo coś w tym stylu To moje prace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sprawdzimy co potrafisz ;P Tekst: Destruction Kolor: Czerwony Tło: białe Rozmiar: 600 x 150 Inne uwagi: Napis ma być "zakrwiony" czyli taki jak ten: https://forum.gmclan.org/index.php?act=Atta...post&id=428 Pozdro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sprawdzimy co potrafisz ;P Tekst: Destruction Kolor: Czerwony Tło: białe Rozmiar: 600 x 150 Inne uwagi: Napis ma być "zakrwiony" czyli taki jak ten: https://forum.gmclan.org/index.php?act=Atta...post&id=428 Pozdro :P tło może byc czarne???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 nom, ale wolał bym białe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Może byc: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Fajne, ale czy mógłbyś przerobić jej dół? Bo ta krew w dole powtarza się :P Ale ogólnie to GIT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Fajne, ale czy mógłbyś przerobić jej dół? Bo ta krew w dole powtarza się :P Ale ogólnie to GIT :D nie wiem o czym mówisz przeciesz jak popatrzysz to dół się nie powtarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Hehe, wszyscy co chcą robić napisy zawsze kopiują mój szablon :lol2: . Ale się nie gniewam, możecie kopiować. Czuję się wtedy mistrzem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dobra, jest ok. Chodziło mi że to tak trochę dziwnie wygląda, ale nie musisz niczego poprawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Teraz całkiem nie jest skopiowany zobacz na Inne uwagi !!! Ale ok że się nie gniewasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 To ja poproszę jeszcze o jeden... Tak jak wcześniej tylko zamiast "Destruction" niech pisze "Slax" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ok s takimi samymi efektami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ok s takimi samymi efektami Jeżeli to pytanie.. To odpowiedź tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 gotowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ktoś jeszcze chce napisy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja chcę, Tekst: Hades-Time of Destruction Kolor: styl post apokaliptyczny Tło: z kanałem alpha ( przezroczyste ) Rozmiar: 700x350 Inne Uwagi: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja chcę, Tekst: Hades-Time of Destruction Kolor: styl post apokaliptyczny Tło: z kanałem alpha ( przezroczyste ) Rozmiar: 700x350 Inne Uwagi: - Nie rozumiem tego Tło: z kanałem alpha ( przezroczyste ) i Kolor: styl post apokaliptyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dziękuję za uwagę :lol2: :lol2: :lol2: Dobra to może ja spróbuję jeśli pozwolisz: Tekst: War 2011 Kolor: by pasowało z tłem Tło: klimat wojskowy :P Rozmiar: 600x450 Inne Uwagi: --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba351 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Oto napis dla lenin : Czy ktoś jeszcze chce napisy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi