Tentakijeden Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No więc chciałem zrobić rampę. A raczej nie rampę, ale taki półokrąg. W każdym razie chodzi o to, że jak się na to wjedzie to wtedy tak się "zawraca". Fajnie by było, gdyby to wyglądało jak w "Gumboy crazy adventures". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Załatw sobie kilka desek zrób konstrukcje na wierzch walnij jakąś dyktę i bedzie wporzo :D trudno zrozumieć twoje pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tentakijeden Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaraz dam screena https://gmclan.org/up4065_6_rampa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Oooo... tutaj będzie problem trzeba zrobić grawitację! ale polecam GMPhycis. Pozdrawiam, ΜΦΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 trzeba zrobić grawitację! W większości gier platformowych trzeba użyć gravitacji :wheelchair: polecam GMPhycis A nie GMPhysics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tentakijeden Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No ok, mam grawitację, ale chcę zrobić, że jak na to wbiegam to zawracam (tak jak w gierce sonic-x). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wymuś od Tymona source od grawitacji punktowej :P i przerób xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi